Mikrofoner - Välkommen till Acquris Mediateknik! - Ljud, Ljus, Uthyrning, Event, Media, Studio - Acquris Media & SecurityMikrofonerLumidesk USB-baserade ljusstyrningar

Ehrlund Microphones

Allen&Heath Mixers

Sennheiser mikrofoner och hrlurar

MOTU ljudkort


Warning: Missing argument 7 for product_news(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/media/index.php on line 167 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/default.php on line 1174
Intressanta produkter
Long Lobe rikt-mikrofon

Long Lobe rikt-mikrofon

På försök har vi tagit in denna Shotgun mikrofon. Den är en sk. Long Lobe Shotgun Microphone vilket innebär att den har ett mycket smalt riktat upptagningsområde.


Sennheiser MK4

Sennheiser MK4

Sennheiser nyaste stormembranmikrofon för både studio och scen. En helt fantastiskt bra mikrofon till ett bra pris. Nästan lika bra som Neumann TLM-103 som räknas till en av marknadens bästa sångmikrofoner och mycket populär i professionella studios. Denna mikrofon kommer att bli en klassiker.


Samson MM01

Samson MM01

Mätmikrofon till Realtidsanalysatorer. Har en helt rak frekvensgång mellan 20 till 20,000 Hz. Rundtagande karakteristik, hög känslighet och relativt hög SPL gör den lika perfekt i både mätsammanhang som i inspelningssammanhang där ett naturligt och ofärgat ljud är viktigt.