ACQURIS BOSE L1 Compact Kit - Ljud, Ljus, Uthyrning, Event, Media, Studio - Acquris Media & SecurityTillbaks till PA / Högtalarpaket

ACQURIS BOSE L1 Compact Kit

Pris:

Hyrespris:

1120 SEK
€132 / $184
exkl moms

Dag 2 och framåt:
840 SEK
€99 / $138
exkl moms
ACQURIS BOSE L1 Compact Kit - PA paket som inkluderar BOSE nya populära PA-högatalre/Monitorer och en dynamisk Shure SM58 mikrofon samt passande kablar.
BOSE kallar sin nya teknik "Spatial Dispersion" vilket medför att högtalarna enkelt kan placeras, nästan var som helst på scenen och ändå ge bra ljud för både de på scenen som publiken.


Beskrivning:


PA paket som inkluderar BOSE nya populära PA-högatalre/Monitorer och en dynamisk Shure SM58 mikrofon samt passande kablar.

Paketet innehåller som sagt dels BOSE L1 Compact, en Shure dynamisk SM58 mikrofon, en 5 meter lång XLR kabel för mikrofonen, en 2 meter lång XLR ~ 1/4" Tele för att t.ex. ansluta en gitarr, keyboard eller liknande samt en 3.5 mm (1/8") mini-tele kabel för att ansluta t.ex. en MP3-spelare eller mobil.

BOSE kallar sin nya teknik "Spatial Dispersion" vilket medför att högtalarna enkelt kan placeras, nästan var som helst på scenen och ändå ge bra ljud för både de på scenen som publiken.

Här är några av de fördelar som BOSE själva säger:
* Bose® Spatial Dispersion™-högtalarteknik fördelar ljudet jämnt över scenen OCH över publiken – även långt ut på sidorna.
* I huvudenehten finns två sk. ToneMatch®-kanaler med fasta förinställningar för en handhållen mikrofon OCH t.ex. en akustisk gitarr
* Huvudenheten dubblar som både bashögtalare och stativ vilket gör allt enkelt både vid montering och nedmontering
* Två positioner: Omonterad för mindre utrymmen OCH uppmonterad för större platser. Vid uppmonterat läge når man ut över publiken medan i nedmonterat läge passar BOSE L1-Compact utmärkt till t.ex. konferenser, torgmöten, presentation eller som t.ex. en personlig monitor till en artist.

* Idealisk för musikframträdanden, mobila diskjockeys, klassrum, affärspresentationer OCH andra evenemang

* Bärbart L1® Compact-högtalarsystem:
Bär med dig allt på en gång
Installera på en minut

I L1® Compact-systemet kombineras konventionella PA-högtalare och monitorhögtalare i en enda elegant enhet.
De kan placerat bakom eller bredvid en artist, diskjockey eller konferencier och systemet ger bred, jämn ljudtäckning över hela scenen och till publiken – även långt ut på sidorna.Specifikation:


* Typ:
PA paket med Aktiva PA-Högtalare/Scenmonitorer och en Shure SM58

De elektriska data uppger inte BOSE varför vi inta kan redogöra för dem här:

Ingångar


Kanal 1:
Mikrofoningång: Ja - via XLR, endast Dynamisk mikrofon

Kanal 2
Linje-/Hi-Z 1: Ja - via 1/4" Telejack
Linjeingång 1: Ja - via 3.5mm (1/8") Stereo
Linjeingång 2: Ja - via 2 x RCA

Eluttag:
EIC - 110~230VAC

Mekaniska data


Dimensions
L1® Compact power stand w/loudspeaker array

Height: 41.8 cm
Width: 33.9 cm
Depth: 42.6 cm
Weight: 11.2 kg
L1® Compact loudspeaker array

Height: 40.8 cm
Width: 7 cm
Depth: 7 cm
Weight: 1.35 kg
Each L1® Compact extension

Height: 83 cm
Width: 7 cm
Depth: 7 cm
Weight: 1.5 kg
Collapsed position (assembled)

Height: 41.8 cm
Width: 33.9 cm
Depth: 42.6 cm
Weight: 11.2 kg
Extended position (assembled)

Height: 199.5 cm
Width: 33.9 cm
Depth: 42.6 cm
Weight: 13.3 kg

* Mått
199 x 33.2 x 42.6 cm

* Vikt
15.1 kg


Warning: Missing argument 2 for film(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/media/product.php on line 265 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/product.php on line 187
Lumidesk USB-baserade ljusstyrningar

Ehrlund Microphones

Allen&Heath Mixers

Sennheiser mikrofoner och hrlurar

MOTU ljudkort


Intressanta produkter
PA Paket - QSC Large + Monitor

PA Paket - QSC Large + Monitor

För att underlätta för våra kunder med valet av PA, har vi satt samman några olika storlekar på våra PA-kit, där grunden är våra QSC högtalare. I detta large-paket ingår förutom 4 stycken välljudande QSC K12 högtalare på stativ samt 4 stycken KW181 med 1000W förstärkare i vardera, även 4 stycken dB Technologies FM10 scenmonitorer. Perfekt för lite större scener med publik upp till några tusen.


PA Paket - Wharfedale Titan 8 Svart + Xenyx1002FX

PA Paket - Wharfedale Titan 8 Svart + Xenyx1002FX

För att underlätta för våra kunder med valet av PA, har vi satt detta mindre monitorpaket. Det passar lika bra som scenmonitor för t.ex. Keyboards med stereoutgång som PA i mindre lokaler. Här har vi även inkluderat en liten mixer


PA Paket - QSC K12 Normal & Yamaha MG82CX

PA Paket - QSC K12 Normal & Yamaha MG82CX

För att underlätta för våra kunder med valet av PA, har vi satt samman några olika kombinationer på våra PA-kit, där grunden är våra QSC högtalare. I detta paket ingår 2 stycken välljudande QSC K12 högtalare på stativ samt en liten och bra mixer från Yamaha. 2000W i ren styrka borgar för ett bra tryck i musiken.


PA Paket - Wharfedale Titan 8 Lilla Monitor Vit

PA Paket - Wharfedale Titan 8 Lilla Monitor Vit

För att underlätta för våra kunder med valet av PA, har vi satt detta mindre monitorpaket. Det passar lika bra som scenmonitor för t.ex. Keyboards med stereoutgång som PA i mindre lokaler.


PA Paket - QSC Medium

PA Paket - QSC Medium

För att underlätta för våra kunder med valet av PA, har vi satt samman tre storlekar på våra PA-kit, där grunden är våra QSC högtalare. I vårt medium-paket ingår 2 stycken välljudande QSC K12 högtalare på stativ samt 2 stycken K-Sub. 1000W i ren styrka i varje högtalare borgar för ett mycket bra tryck i musiken, även på techno-discot eller rock-klubben. Totalt 4000Watt rå styrka