ACQ-MDVRS120GGPS-FHD - Övervakningskamera, Kamerasystem, Processkameror, Tillverkare, Hyra, IMATERA - Acquris Media & Security
Tillbaks till Fordonsmonterad inspelning

ACQ-MDVRS120GGPS-FHD

Pris:

ACQ-MDVRS120GGPS-FHD - Nu har vi uppgraderat vår tidigare bilkamera och gjort åtskilliga förbättringar. Detta är räddaren i nöden för alla som någon gång råkat ut för eller nästan råkat ut för en olycka med en bildrulle eller bara en annan bilist, fotgängare eller cyklist. Ni vet, de gånger ord står mot ord och motparten har med sig vittnen som gärna ljuger så näsan nästan blir blå. Detta är ett helt opartiskt vittne som duger utmärkt i bevishänseende. En helautomatisk "svarta lådan" för bil, buss eller lastbil. Mycket enkel att installera på någon minut, utan tidigare erfarenhet.

Beskrivning:


Nu har vi uppgraderat vår tidigare bilkamera och gjort åtskilliga förbättringar. Detta är räddaren i nöden för alla som någon gång råkat ut för eller nästan råkat ut för en olycka med en bildrulle eller bara en annan bilist, fotgängare eller cyklist. Ni vet, de gånger ord står mot ord och motparten har med sig vittnen som gärna ljuger så näsan nästan blir blå. Detta är ett helt opartiskt vittne som duger utmärkt i bevishänseende. En helautomatisk "svarta lådan" för bil, buss eller lastbil.

Monteringen är mycket enkel då kameran helt enkelt fästs med den medföljande sugkoppen. Därefter ansluts billaddaren till cigarettändaruttaget och installationen är klar.
Rädd för att enheten blir stulen, inga problem. Enheten lossas från rutan genom att lossa sugkoppen.

Enheten har en inbyggd kamera som videofilmar vägen framför bilen med en vinkel på 120°. ACQ-MDVRS120GGPS-FHD spelar även in ljudet i kupén, en funktion som kan stängas av eller sättas på med en enkel knapptryckning.

Inbyggd GPS ger både fart och position. Enheten har även 3 stycken inbyggda acceleratorer som känner av rörelser i tre dimensioner (X, Y och Z).

All inspelning av både videobilder, accelerationsdata och GPS position sker på MikroSD-kort på upp till 32 GB.

All inspelad information tidsstämplas med aktuell tid och datum.
Den inspelade bilden sparas i full HD i MOV-format och kodas med H.264 algoritm (samma som Blueray) vilket gör bildkvalitén mycket hög. Materialet kan även sparas ner i en AVI-fil som kan användas i bevissyfte.Specifikation:


* Typ:
"Svart låda" till bil

* Kamera:
1 stycken, fronttittande.

* Kameraupplösning:
1920 x 1080

* Inspelad upplösning:
1920 x 1080

* Bildtakt, inspelning:
30 bilder/sekund

* Inspelning:
Beror på storlek på minneskort

* Ljuskänslighet:
0.1 lux

* Bildvinkel:
120°

* Kamerarotation:
Vertikal, 65°

* Inbyggd skärm:
2.4" TFT färg LCD

* Positionering:
Inbyggd SIRFIII GPS modul

* G-sensor:
3 stycken accelerometrar (X, Y, och Z)

* Ljudinspelning:
Inbyggd högkänslig mikrofon

* Minneslagring:
TF-kort på upp till 32GB

* Menyer:
Via display

* Eventinspelning:
Via G-sensor

* Matningsspänning:
10,5 volt till 15 volt

* Inbyggt batteri:
Li-Ion

* Drifttemperatur:
-20°~60°

* Batteriövervakning:
Ja

* Filskydd:
Nej

* Analysprogram:
Proprietärt program med AVI-konvertering

* Understödda operativsystem:
Windows XP, Windows Vista, Windows 7

* Mått
110 x 75 x 27 mm

* Vikt
130 gram

Warning: Missing argument 2 for film(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/security/product.php on line 261 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/product.php on line 187

ACQ-MDVRS120GGPS-FHD - En lagom stor display visar både alla inställningar samt visar bilden från kameran
En lagom stor display visar både alla inställningar samt visar bilden från kameranACQ-MDVRS120GGPS-FHD - ACQ-MDVRS120GGPS-FHD tillsammans med de ingående tillbehören. Från vänster finns HDMI kabel, USB-kabel, AV-kabel samt billaddaren
ACQ-MDVRS120GGPS-FHD tillsammans med de ingående tillbehören. Från vänster finns HDMI kabel, USB-kabel, AV-kabel samt billaddarenACQ-MDVRS120GGPS-FHD - Uppspelningsprogrammet som både visar kamerabild och G-sensordata samt om det finns en GPS-signal (inte på denna bild) visas också hastighet och position.
Uppspelningsprogrammet som både visar kamerabild och G-sensordata samt om det finns en GPS-signal (inte på denna bild) visas också hastighet och position.
Kom och se unikt material från före detta DDR och "Kalla kriget" samt modern spionteknik!
Acquris är stolt sponsor av Spioner!-utställningen på Aeroseum i Göteborg!
Titta på våra unika OEM-produkter!
Missa inte våra mikrokameror!
Acquris unika Värmekamera

Warning: Missing argument 7 for product_news(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/security/product.php on line 280 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/default.php on line 1174
Intressanta produkter
ACQ-PARKCAM3-RVCCD

ACQ-PARKCAM3-RVCCD

I vår serie med fordonskameror har vi tagit fram en helt ny typ av backkamera/parkeringskamera med både hög upplösning, IP68 klassning samt inbyggda OCH justerbara parkeringslinjer. Denna lilla kamera är vår högupplösande version med en CCD-sensor och 600 TV-linjer upplösning. Dessutom har den också hög ljuskänslighet vilket ger en bra bild, även i dåligt ljus samt inbyggda högintensiva vita LED.


ACQ-CARCAM3

ACQ-CARCAM3

I vår serie med helt nya fordonskameror erbjuder vi mycket bra kameror till rimliga priser för montering antingen i eller untanpå ett fordon. ACQ-CARCAM3 håller givetvis IP68 tätning vilket gör att den kan monteras på båda sätten. Den höga upplösningen gör att den vida bildvinkeln kan utnyttjas helt.


ACQ-MDVR120NV

ACQ-MDVR120NV

Detta vårt helt nya bilkamerasystem med flera unika egenskaper. Bildvinkeln är 160° på den vanliga kameran men vi har dessutom byggt in en extra kamera. Denna har den unika egenskapen att den precis som en värmekamera kan se igenom mörker och dimma.


ACQ-CARBLACKBOX-2CAM

ACQ-CARBLACKBOX-2CAM

Detta är räddaren i nöden för alla som någon gång råkat ut för eller nästan råkat ut för en olycka med en bildrulle. En helautomatisk "svarta lådan" för bil, buss eller lastbil. Installeras på 10 minuter utan tidigare erfarenhet.


ACQ-PARKCAM2-RVCMS

ACQ-PARKCAM2-RVCMS

I vår serie med fordonskameror har vi tagit fram en helt ny typ av backkamera/parkeringskamera med både hög upplösning, IP68 klassning samt inbyggda OCH justerbara parkeringslinjer. Denna lilla kamera har 420 TV-linjer och hög ljuskänslighet vilket ger en bra bild, även i dåligt ljus samt dessutom inbyggda högintensiva vita LED.


ACQ-MDVRS360G-FHD

ACQ-MDVRS360G-FHD

Med denna kamera har vi lagt till ytterligare en kamera och dessutom ökat bildvinkeln. Detta är räddaren i nöden för alla som någon gång råkat ut för eller nästan råkat ut för en olycka med en bildrulle eller bara en annan bilist, fotgängare eller cyklist. Ni vet, de gånger ord står mot ord och motparten har med sig vittnen som gärna ljuger så näsan nästan blir blå. Detta är ett helt opartiskt vittne som duger utmärkt i bevishänseende. En helautomatisk "svarta lådan" för bil, buss eller lastbil. Mycket enkel att installera på någon minut, utan tidigare erfarenhet.