ACQ-MDVRS-2280G-2FHD - Övervakningskamera, Kamerasystem, Processkameror, Tillverkare, Hyra, IMATERA - Acquris Media & Security
Tillbaks till Fordonsmonterad inspelning

ACQ-MDVRS-2280G-2FHD

Pris:

ACQ-MDVRS-2280G-2FHD - Denna kamera är vår "state-of-art" och är utrustad med dubbla full-HD kameror och båda har en bildvinkel på 280° ta vare den unika dubbelkameradesignen. Dessa kameror är verkligen räddaren i nöden för alla som någon gång råkat ut för eller nästan råkat ut för en olycka med en bildrulle eller bara en annan bilist, fotgängare eller cyklist. Ni vet, de gånger ord står mot ord och motparten har med sig vittnen som gärna ljuger så näsan nästan blir blå. Detta är ett helt opartiskt vittne som duger utmärkt i bevishänseende. En helautomatisk "svarta lådan" för bil, buss eller lastbil. Mycket enkel att installera på någon minut, utan tidigare erfarenhet.

Beskrivning:


Denna kamera är vår "state-of-art" och är utrustad med dubbla full-HD kameror och båda har en bildvinkel på 280° ta vare den unika dubbelkameradesignen.

Dessa kameror är verkligen räddaren i nöden för alla som någon gång råkat ut för eller nästan råkat ut för en olycka med en bildrulle eller bara en annan bilist, fotgängare eller cyklist. Ni vet, de gånger ord står mot ord och motparten har med sig vittnen som gärna ljuger så näsan nästan blir blå.
Detta är ett helt opartiskt vittne som duger utmärkt i bevishänseende. En helautomatisk "svarta lådan" för bil, buss eller lastbil.

Monteringen är mycket enkel då kameran helt enkelt fästs med den medföljande sugkoppen. Den andra kameran fästs antingen med den andra sugkoppen eller skrivas fast bakom bakrutan och ansluts därefter till huvudenheten. Därefter ansluts billaddaren till cigarettändaruttaget och installationen är klar.
Rädd för att enheten blir stulen, inga problem. Huvudenheten lossas från rutan genom att lossa sugkoppen.

Enhetens inbyggds kamera videofilmar vägen framför bilen med en vinkel på hela 280° och fantastiskt nog, så gör även den andra kameran. Totalt filmas i princip 360° runt bilen.
ACQ-MDVRS-2280G-2FHD spelar även in ljudet i kupén, en funktion som kan stängas av eller sättas på med en enkel knapptryckning.

Enheten saknar GPD men har 3 stycken inbyggda acceleratorer som känner av rörelser i tre dimensioner (X, Y och Z).

All inspelning av både videobilder och accelerationsdata sparas på ett MikroSD-kort på upp till 32 GB.

All inspelad information tidsstämplas med aktuell tid och datum.
Den inspelade bilden sparas i full HD i MOV-format och kodas med H.264 algoritm (samma som Blueray) vilket gör bildkvalitén mycket hög. Dessutom kan den enkelt spelas upp på alla moderna datorer men materialet kan även konverteras till AVI-format som kan användas i bevissyfte.

Det finns mycket mera att säga om denna fantastiska enhet. Vi kommer därför försöka göra i ordning en riktig demovideo i början på nästa år.Specifikation:


* Typ:
"Svart låda" till bil

* Kamera:
4 stycken, 2 fronttittande och 2 bakåtseende

* Kameraupplösning:
1920 x 1080 + 1920 x 1080

* Inspelad upplösning:
1920 x 1080

* Bildtakt, inspelning:
30 bilder/sekund

* Inspelning:
Beror på storlek på minneskort

* Ljuskänslighet:
0.1 lux, den främre är också utrustad med 5 LED för nattseende

* Bildvinkel:
280° + 280°

* Kamerarotation:
Vertikal, 65°

* Inbyggd skärm:
3.5" TFT färg LCD, 960 x 240 bildpunkter

* Positionering:
Nej

* G-sensor:
3 stycken accelerometrar (X, Y, och Z)

* Ljudinspelning:
Inbyggd högkänslig mikrofon

* Minneslagring:
TF-kort på upp till 32GB

* Menyer:
Via display

* Eventinspelning:
Via G-sensor

* Matningsspänning:
10,5 volt till 15 volt

* Inbyggt batteri:
Li-Ion, 500mAh

* Drifttemperatur:
-20°~60°

* Batteriövervakning:
Ja

* Filskydd:
Nej

* Analysprogram:
Nej

* Filsystem:
MOV med H.264 kodning

* Mått
100 x 5.5 x 4.5 mm

* Vikt
130 gram

Warning: Missing argument 2 for film(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/security/product.php on line 261 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/product.php on line 187

ACQ-MDVRS-2280G-2FHD - Högersidan med knapparna för OK, Menu och Mode
Högersidan med knapparna för OK, Menu och ModeACQ-MDVRS-2280G-2FHD - Vänstersidan med På/Av och upp/ner kanpparna
Vänstersidan med På/Av och upp/ner kanpparnaACQ-MDVRS-2280G-2FHD - Den stora 3.5" displayen är mycket stilren och diskret när den är avstängd
Den stora 3.5" displayen är mycket stilren och diskret när den är avstängdACQ-MDVRS-2280G-2FHD - Det kompletta systemet med kameran/huvudenheten, backkameran, anslutningskabeln mellan kamera/huvudenhet, sugkopparna till respektive kamera, billaddaren, A/V-kabeln samt USB-kabeln
Det kompletta systemet med kameran/huvudenheten, backkameran, anslutningskabeln mellan kamera/huvudenhet, sugkopparna till respektive kamera, billaddaren, A/V-kabeln samt USB-kabelnACQ-MDVRS-2280G-2FHD - ACQ-MDVRS-2280G-2FHD "in action" med den över halvan av bilden visande den främre kameran och den undre visande den bakre
ACQ-MDVRS-2280G-2FHD "in action" med den över halvan av bilden visande den främre kameran och den undre visande den bakreACQ-MDVRS-2280G-2FHD - Bild från den inspelade videofilen. Man måste komma ihåg att rengöra vindrutan för att få de bästa bilderna
Bild från den inspelade videofilen. Man måste komma ihåg att rengöra vindrutan för att få de bästa bilderna
Kom och se unikt material från före detta DDR och "Kalla kriget" samt modern spionteknik!
Acquris är stolt sponsor av Spioner!-utställningen på Aeroseum i Göteborg!
Titta på våra unika OEM-produkter!
Missa inte våra mikrokameror!
Acquris unika Värmekamera

Warning: Missing argument 7 for product_news(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/security/product.php on line 280 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/default.php on line 1174
Intressanta produkter
ACQ-CARBLACKBOX-2CAM

ACQ-CARBLACKBOX-2CAM

Detta är räddaren i nöden för alla som någon gång råkat ut för eller nästan råkat ut för en olycka med en bildrulle. En helautomatisk "svarta lådan" för bil, buss eller lastbil. Installeras på 10 minuter utan tidigare erfarenhet.


ACQ-CARCAM1

ACQ-CARCAM1

I vår serie med helt nya fordonskameror erbjuder vi mycket bra kameror till rimliga priser för montering antingen i eller untanpå ett fordon. ACQ-CARCAM1 håller givetvis IP68 tätning vilket gör att den kan monteras på båda sätten. Den höga upplösningen gör att den vida bildvinkeln kan utnyttjas helt.


ACQ-PARKCAM3-RVCCD

ACQ-PARKCAM3-RVCCD

I vår serie med fordonskameror har vi tagit fram en helt ny typ av backkamera/parkeringskamera med både hög upplösning, IP68 klassning samt inbyggda OCH justerbara parkeringslinjer. Denna lilla kamera är vår högupplösande version med en CCD-sensor och 600 TV-linjer upplösning. Dessutom har den också hög ljuskänslighet vilket ger en bra bild, även i dåligt ljus samt inbyggda högintensiva vita LED.


ACQ-CARCAM5

ACQ-CARCAM5

I vår serie med helt nya fordonskameror erbjuder vi mycket bra kameror till rimliga priser för montering antingen i eller untanpå ett fordon. ACQ-CARCAM5 håller givetvis IP68 tätning vilket gör att den kan monteras på båda sätten men då vi också har IR-LED för nattseende i kameran, är den mera avsedd för placering på karossen. IR-LED gör att kameran även fungerar i totalt mörker. Den höga upplösningen gör att den vida bildvinkeln kan utnyttjas helt.


ACQ-PARKCAM2-RVCMS

ACQ-PARKCAM2-RVCMS

I vår serie med fordonskameror har vi tagit fram en helt ny typ av backkamera/parkeringskamera med både hög upplösning, IP68 klassning samt inbyggda OCH justerbara parkeringslinjer. Denna lilla kamera har 420 TV-linjer och hög ljuskänslighet vilket ger en bra bild, även i dåligt ljus samt dessutom inbyggda högintensiva vita LED.


ACQ-CARCAM3

ACQ-CARCAM3

I vår serie med helt nya fordonskameror erbjuder vi mycket bra kameror till rimliga priser för montering antingen i eller untanpå ett fordon. ACQ-CARCAM3 håller givetvis IP68 tätning vilket gör att den kan monteras på båda sätten. Den höga upplösningen gör att den vida bildvinkeln kan utnyttjas helt.