ACQ-PARKCAM3-RVCCD - Övervakningskamera, Kamerasystem, Processkameror, Tillverkare, Hyra, IMATERA - Acquris Media & Security
Tillbaks till Fordonskameror

ACQ-PARKCAM3-RVCCD

ACQ-PARKCAM3-RVCCD - I vår serie med fordonskameror har vi tagit fram en helt ny typ av backkamera/parkeringskamera med både hög upplösning, IP68 klassning samt inbyggda OCH justerbara parkeringslinjer. Denna lilla kamera är vår högupplösande version med en CCD-sensor och 600 TV-linjer upplösning. Dessutom har den också hög ljuskänslighet vilket ger en bra bild, även i dåligt ljus samt inbyggda högintensiva vita LED.

Beskrivning:


I vår serie med fordonskameror har vi tagit fram en helt ny typ av backkamera/parkeringskamera med både bra upplösning, IP68 klassning samt inbyggda OCH justerbara parkeringslinjer.

Denna lilla kamera är vår högupplösande version med en CCD-sensor och 600 TV-linjer upplösning. Dessutom har den också hög ljuskänslighet vilket ger en bra bild, även i dåligt ljus samt inbyggda högintensiva vita LED.

Varför köpa kameror från Acquris?


Vår nya serie med backkameror tillverkas av vår fabrik i Korea och ska inte förväxlas med de många billiga lösningarna från t.ex. Kina.
Då vi regelbundet besöker våra fabriker, är vi så trygga i konstruktion och tillverkningskvalitet, att vi vågar lämna 2 hela års garanti på konstruktion och tillverkningsfel.

Varför ACQ-PARKCAM3-RVCCD?


ACQ-PARKCAM3-RVCCD är unik på flera punkter, även i förhållande till våra övriga back-/parkeringskameror.
Givetvis är även ACQ-PARKCAM3-RVCCD enkel att montera även om förfarandet skiljer sig något från våra andra back-/parkeringskameror med enhålsmontage.
T.ex. till skillnad från vår ACQ-PARKCAM1 som är ett enhålsmontage, är ACQ-PARKCAM3-RVCCD ett utanpåliggande montage. Alltså, kabeln från kameran dras inte genom monteringshålet utan på sidan om.
Dessutom är ACQ-PARKCAM3-RVCCD tänkt för större fordon såsom bussar, skåpbilar, höga stadsjeepar, mm vilket gör att en extra lång anslutningskabel ingår. Dessutom är både kablar och kamerakontakten utformad med IP68 klassning för extra trygghet.
Kamerafästet är också annorlunda med sina dubbla leder vilket gör att det enkelt kan justeras i både höjdled och vinkel.

Precis som på vår ACQ-PARKCAM1-RVOSD visar ACQ-PARKCAM3-RVCCD både vad som finns bakom fordonet där nästan ingenting missas genom den mycket kraftiga vidvinkeln men givetvis också den inbyggda parkeringslinjerna.
Parkeringslinjer är också färgkodade för ökad tydlighet så att man enkelt att avläsa hur långt det är till bakomliggande objekt.
För att kunna komma åt dessa funktioner samt även justera kamerans övriga funktioner, används den ingående "fjärrkontrollen".

Här nedan finns en enklare film som visar bilden från kameran.
En kort film som visar ACQ-PARKCAM3-RVCCD upplösning och färgåtergivning.
Klicka på bilden för att se filmen
ACQ-PARKCAM3-RVCCD filmar i dagsljus (>600 lux)ACQ-PARKCAM3-RVCCD filmar lågt ljus (<20 lux)
ACQ-PARKCAM3-RVCCD filmar i dagsljus (>600 lux)ACQ-PARKCAM3-RVCCD filmar i lågt ljus (<20 lux)
Specifikation:


* Typ:
Vattentät backkamera/parkeringskamera

* Bildsystem:
NTSC

* Bildsensor:
1/3" CCD Sensor

* Antal pixlar:
811(H)× 508(V)

* Täthetsklass:
IP68

* Bildsignalprocess:
DSP

* Horisontal upplösning:
Ca. 600 TV-Linjer

* Skanningssystem:
2:1 Interlaced

* Horisontell frekvens:
15.734 kHz

* Vertikal frekvens:
59.94 Hz

* Minsta ljus:
0.01Lux/F1.2 (utan LED aktiva, vid aktiverade LED 0Lux)

* Inbyggd LED:
Ja, Högintensiva vita

* Lins & Bildvinkel:
3.6mm F2.5 / 162° (Digonalt, Horisontellt 121°, Vertikalt 88°)

* Signal/brusförhållande:
52dB

* Dynamsikt område:
58dB

* Känslighet:
-

* Automatisk ljusförstärkning:
Nej

* Automatisk vitbalans:
Ja

* Automatisk motljuskompensation:
Ja

* Video ut:
1.0V p-p/75Ω

* Ljudupptagning:
Nej

* Drivspänning:
DC 12V ±10%

* Strömförbrukning:
160mA vid 12V med LED aktiverade

* Drifttemperatur:
-30°C ~ +70°C

* Mått
Ø36 x 32 x 28 mm

* Vikt
80 gram

Warning: Missing argument 2 for film(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/security/product.php on line 261 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/product.php on line 187

ACQ-PARKCAM3-RVCCD - I paketet ingår långa kablar, gummitätningar samt en instruktion. Vid köp ingår att vi lånar ut justeringsverktyget för att ställa in kamerans funktioner och/eller parkeringslinjerna (som givetvis kan stängas av om så önskas) och dessutom en håltagningsmall.
I paketet ingår långa kablar, gummitätningar samt en instruktion. Vid köp ingår att vi lånar ut justeringsverktyget för att ställa in kamerans funktioner och/eller parkeringslinjerna (som givetvis kan stängas av om så önskas) och dessutom en håltagningsmall.
Kom och se unikt material från före detta DDR och "Kalla kriget" samt modern spionteknik!
Acquris är stolt sponsor av Spioner!-utställningen på Aeroseum i Göteborg!
Titta på våra unika OEM-produkter!
Missa inte våra mikrokameror!
Acquris unika Värmekamera

Warning: Missing argument 7 for product_news(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/security/product.php on line 280 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/default.php on line 1174
Intressanta produkter
ACQ-CARCAM7

ACQ-CARCAM7

I vår serie med helt nya fordonskameror erbjuder vi mycket bra kameror till rimliga priser för montering antingen i eller untanpå ett fordon. ACQ-CARCAM6 håller givetvis IP68 tätning vilket gör att den kan monteras på båda sätten men då vi också har IR-LED för nattseende i kameran, är den mera avsedd för placering på karossen. IR-LED gör att kameran även fungerar i totalt mörker. Den höga upplösningen gör att den vida bildvinkeln kan utnyttjas helt.


ACQ-CARCAM4

ACQ-CARCAM4

I vår serie med helt nya fordonskameror erbjuder vi mycket bra kameror till rimliga priser för montering antingen i eller untanpå ett fordon. ACQ-CARCAM4 håller givetvis IP68 tätning vilket gör att den kan monteras på båda sätten. Den höga upplösningen gör att den vida bildvinkeln kan utnyttjas helt.


ACQ-MDVRS120GGPS-FHD

ACQ-MDVRS120GGPS-FHD

Nu har vi uppgraderat vår tidigare bilkamera och gjort åtskilliga förbättringar. Detta är räddaren i nöden för alla som någon gång råkat ut för eller nästan råkat ut för en olycka med en bildrulle eller bara en annan bilist, fotgängare eller cyklist. Ni vet, de gånger ord står mot ord och motparten har med sig vittnen som gärna ljuger så näsan nästan blir blå. Detta är ett helt opartiskt vittne som duger utmärkt i bevishänseende. En helautomatisk "svarta lådan" för bil, buss eller lastbil. Mycket enkel att installera på någon minut, utan tidigare erfarenhet.


ACQ-CARBLACKBOX-2CAM

ACQ-CARBLACKBOX-2CAM

Detta är räddaren i nöden för alla som någon gång råkat ut för eller nästan råkat ut för en olycka med en bildrulle. En helautomatisk "svarta lådan" för bil, buss eller lastbil. Installeras på 10 minuter utan tidigare erfarenhet.


ACQ-PARKCAM5

ACQ-PARKCAM5

I vår serie med mikrokameror har vi tagit fram en backkamera/parkeringskamera med både hög upplösning och IP68 klassning. Denna lilla mikro-kamera har 480 TV-linjer och hög ljuskänslighet vilket ger en mycket bra bild, även i dåligt ljus.


ACQ-MDVRS360G-FHD

ACQ-MDVRS360G-FHD

Med denna kamera har vi lagt till ytterligare en kamera och dessutom ökat bildvinkeln. Detta är räddaren i nöden för alla som någon gång råkat ut för eller nästan råkat ut för en olycka med en bildrulle eller bara en annan bilist, fotgängare eller cyklist. Ni vet, de gånger ord står mot ord och motparten har med sig vittnen som gärna ljuger så näsan nästan blir blå. Detta är ett helt opartiskt vittne som duger utmärkt i bevishänseende. En helautomatisk "svarta lådan" för bil, buss eller lastbil. Mycket enkel att installera på någon minut, utan tidigare erfarenhet.