ACQ-HIG2400 - Övervakningskamera, Kamerasystem, Processkameror, Tillverkare, Hyra, IMATERA - Acquris Media & Security
Tillbaks till Antenner

ACQ-HIG2400

ACQ-HIG2400 - Vår Hi-Gain antenn till 2400 MHz bandet. Med denna högförstärkande antenn kan räckvidden utökas med flera gånger.

Beskrivning:


Vår Hi-Gain antenn till 2400 MHz bandet.

Genom sin konstruktion och högförstärkande design kan räckvidden utökas med flera gånger.
T.ex. jämfört med en vanlig sk. 1/4-våg antenn så utökas räckvidden 8 till 10 gånger och den används på ena sidan.

Om två ACQ-HIG2400 används, nästan fördubblas detta avstånd.

Denna antenn fungerar också utmärkt till t.ex. Wifi och Bluetooth vilket ger den ett markant utökat användningsområdeSpecifikation:


* Typ:
Riktantenn

* Konstruktion:
Yagi med 4 direktorer och en reflektor

* Frekvens:
2400 MHz

* Förstärkning:
15dBi

* Polarisation:
Linjär

* Anslutning:
SME kontakt

* Vikt
300 gram

Warning: Missing argument 2 for film(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/security/product.php on line 261 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/product.php on line 187

ACQ-HIG2400 - Effektiv dipol och avpassad reflector
Effektiv dipol och avpassad reflectorACQ-HIG2400 - Standard SME-kontakt för enkel anslutning till antingen sändare eller mottagare
Standard SME-kontakt för enkel anslutning till antingen sändare eller mottagare
Kom och se unikt material från före detta DDR och "Kalla kriget" samt modern spionteknik!
Acquris är stolt sponsor av Spioner!-utställningen på Aeroseum i Göteborg!
Titta på våra unika OEM-produkter!
Missa inte våra mikrokameror!
Acquris unika Värmekamera

Warning: Missing argument 7 for product_news(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/security/product.php on line 280 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/default.php on line 1174
Intressanta produkter
ACQ-CHG-FHD-WIFI

ACQ-CHG-FHD-WIFI

Tack vare utvecklingen i förbättrade chipset och miniatyriseringen, kan vi erbjuda helt unika lösningar för dold inspelning. Här har vi en laddare med inbyggd kamera och mikrofoner som spelar in bilden i full-HD och 25 bilder/sekund. Dessutom kan materialet ses via Wifi.


ACQ-uDVR-CarKey

ACQ-uDVR-CarKey

Vår nya dolda videoinspelare, en äkta mikro DVR, gömd i en bilfjärrkontroll. Oerhört kompakt uDVR, väl dold med dolda status LED. Inspelningen sker på utbytbara SDHC kort, upp till 32GB. Spelar in bilden i 4CIF upplösning (640 x 480 bildpunkter) och realtid tillsammans med ljud vilket ger en fantastiskt kraftfullt verktyg för bevisinsamling. Dessutom kan den fotografera med 3,1Mpixel.


ACQ-RX900

ACQ-RX900

En mycket känslig och en av de bästa ljud och video-mottagarna på marknaden för våra dolda trådlösa övervakningskameror i OEM utförande. Standard SMA-kontakt för alla typer av antenner. Anpassad till våra 1 GHz sändare.


ACQ-DIG24-RX-RECKIT-IP

ACQ-DIG24-RX-RECKIT-IP

I vår OEM serie med digital, krypterad överföring av ljud och bild på 2.4GHz bandet, är här en mottagare och en videoinspelare med IP-överföring. Räckvidden är ca. 50 meter inomhus och 200 meter utomhus. Genom att mottagaren både har lokal lagring på ett 32GB SDHC-kort och dessutom en IP-överföring av signalen blir lösningen mycket flexibelt


ACQ-PICO4mm-LED-W

ACQ-PICO4mm-LED-W

Vår världsunika Picostora videokamera för dolt montage i trånga utrymmen. Denna ultralilla kamera är bara 4.5mm i diameter men har ändå lysdioder som tillval. För den som kräver en lite mer "ruggad" version finns en modell i tub med en diameter på 5.4mm.


ACQ-PICO7

ACQ-PICO7

Vår nya serie med picokameror har en högre upplösning än tidigare. Denna mycket lilla OEM-kamera har 420 TV-linjer och hög ljuskänslighet vilket ger en mycket bra bild, även i dåligt ljus.