ACQ-CLOCKREC-720p - Övervakningskamera, Kamerasystem, Processkameror, Tillverkare, Hyra, IMATERA - Acquris Media & Security
Tillbaks till Allt-i-ett inspelare

ACQ-CLOCKREC-720p

Pris:

5900 SEK
€694 / $967
exkl moms

Hyrespris:

472 SEK
€56 / $77
exkl moms

Dag 2 och framåt:
354 SEK
€42 / $58
exkl moms

Lagerstatus: BeställningsvaraACQ-CLOCKREC-720p - En serie med helt nya kompletta inspelare med kamera, presenterar vi här våra hemliga väggklocka med HD-inspelning, 1280 x 720 med 30 bilder per sekund, progressivt. Bilderna lagras på ett TF-kort med upp till 32 GB kapacitet.

Beskrivning:


En serie med helt nya kompletta inspelare med kamera, presenterar vi här våra hemliga väggklocka med HD-inspelning, ACQ-CLOCKREC-720p.

Inspelning sker i 1280 x 720 upplösning och med 30 bilder per sekund, progressivt. Alternativt kan inspelningen ske i VGA upplösning (640 x 480).
Bilderna lagras på ett TF-kort med upp till 32 GB kapacitet vilket räcker till över 15 timmars inspelning. Genom att använda rörelsedetektering förlängs inspelningstiden radikalt. Omställningen sker mycket enkelt med den medföljande trådlösa fjärrkontrollen.
Även om 15 timmar kan uppfattas som lite, brukar det vara fullt tillräckligt vid användning av rörelsedektektering och endast starta inspelningen vid behov via fjärren.
Dessutom kan kameran ställas in att spela över det äldsta materialet om så önskas.

Denna kompletta mikro-DVR kan också startas manuellt genom ett att trycka på startknappen på baksidan.

Kameran i ACQ-CLOCKREC-720p kommer justerats med en 17° vinkel nedåt vilket gör att den skall sitta på mellan 2-2.5 meters höjd för bästa teckning av rummet.
Mot ett tillägg kan andra klockmodeller användas till kameravinkeln justeras. Kontakta oss för prisuppgift.

Uppspelning sker genom att ACQ-CLOCKREC-720p kopplas till en PC och de inspelade filerna sparas på en lokal dator som sedan kan spelas upp via en PC.

Den interna klockan kan ställas enkelt via att en fil med namnet "time.txt" sparas på minneskortet och kan visas som tid och datum eller stängas av.

När ACQ-CLOCKREC-720p ansluts till en dator med Windows operativ-system (Windows XP/Vista/7 i både 32 eller 64 bit versioner) kommer den att presenteras som en "No Name" minnesenhet där det inspelade materialet finns sparat.

Dessutom kommer det inspelade materialet att kunna spelas upp via USB och filerna kan läsas även MAC och Linux maskiner eftersom de sparas i AVI-format med M-JPEG komprimering.

Ingående tillbehör:
Nätadapter, AV-kabel, USB-kabel, fjärrkontrol (IR med ca. 10 meters räckvidd) och programvara.Specifikation:


* Typ
Videoinspelare inbyggd i ett väggur

* Funktioner:
Videoinspelning

* Videoinspelningsupplösning:
HD, 1280 x 720p, 640 x 480

* Inspelningshastighet:
30 bilder / sekund

* Bildförhållande:
16:9

* Lins:
3,2mm

* Bildvinkel:
45°

* Ljuskänslighet:
1 lux

* IR-belysning:
Nej

* IR-Våglängd:
-

* Inspelningsformat, video:
AVI

* Videokodning:
M-JPEG

* Tidsstämpling:
Ja, på bildens övre högra hörn och kan stängas av

* Fotoupplösning:
Nej

* Bildformat:
JPEG

* Ljudstyrd inspelning:
Nej

* Ljudinspelning:
Nej

* Lagringsmedium:
TF-kort med upp till 32GB

* Total lagringstid:
ca. 35MB/min i normalkvalitet

* Anslutningar:
Mini USB 2.0

* Laddningsspänning:
-

* Laddningstid:
-

* Inbyggt batteri:
Nej

* Drifttid:
-

* Drivspänning:
6VDC

* Strömförbrukning:
350mA

* Stödjer operativsystem:
Windows Me/2000/2003/XP/Vista, 32 & 64 bit

* Mått
Ø365 x 50 mm

* Vikt
650 gram

Warning: Missing argument 2 for film(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/security/product.php on line 261 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/product.php on line 187

ACQ-CLOCKREC-720p - Mycket diskret inspelare för riktig dold användning
Mycket diskret inspelare för riktig dold användningACQ-CLOCKREC-720p - På baksidan finns alla knappar och anslutningar samt givetvis batterifacket till klockan. Självklart fungerar den som ett vanligt väggur också
På baksidan finns alla knappar och anslutningar samt givetvis batterifacket till klockan. Självklart fungerar den som ett vanligt väggur ocksåACQ-CLOCKREC-720p - Komplett paket med tillbehör
Komplett paket med tillbehör
Kom och se unikt material från före detta DDR och "Kalla kriget" samt modern spionteknik!
Acquris är stolt sponsor av Spioner!-utställningen på Aeroseum i Göteborg!
Titta på våra unika OEM-produkter!
Missa inte våra mikrokameror!
Acquris unika Värmekamera

Warning: Missing argument 7 for product_news(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/security/product.php on line 280 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/default.php on line 1174
Intressanta produkter
ACQ-GSMbug-RC-OEM

ACQ-GSMbug-RC-OEM

Detta är en av våra nya ljudbuggar som arbetar med mobiltelefonteknik. Denna är fjärrstyrbar via SMS koder och är även ljudaktiverad. Med sina små dimensioner är den mycket enkel att dölja. Täcker ett område på ca. 50~100m². Vår ACQ-GSMbug-RC-OEM har ett inbyggt batteri som räcker upp till 24 timmar "taltid" och 4-7 dagar "standby"


ACQ-PICO6-LED

ACQ-PICO6-LED

Vår nya serie med picokameror har en högre upplösning än tidigare. Denna mycket lilla OEM-kamera har 400 TV-linjer och inbyggda vita LED vilket gör att den även kan se i mörker.


ACQ-PICO520SQ2-A

ACQ-PICO520SQ2-A

Vi har uppdaterat våra högupplösande picokameror med bland annat förbättrad kapsling, vidvinkliga linser och breddat inspänningsområdet. ACQ-PICO520SQ2-A har hela 520 TV-linjer och är mycket hög ljuskänslighet vilket ger en mycket bra bild, även i nästan obefintligt ljus. Genom att linsen är endast Ø6mm i diameter är den relativt svårupptäckt men har trots det är bildvinkeln 90°.


ACQ-UHFbug-Travel1

ACQ-UHFbug-Travel1

En mycket väl dold och kraftfull UHF sändare med över 200 meters räckvidd. Inbyggd i en reseadapter för engelsk kontakt. Använder en högkänslig mikrofon från amerikanska Knowles. Får sin drivspäning från nätspänningen varför yttre strömkälla inte behövs.


ACQ-UHFbug-Micro1

ACQ-UHFbug-Micro1

En liten men ändå kraftfull UHF sändare med över 200 meters räckvidd. Kopplas till den fasta telefonen, antingen på stationssidan eller i ett teleskåp, alternativt inuti en telefon. Drivs av linjespänningen och kräver därför inget batteri.


ACQ-CHG-FHD-WIFI

ACQ-CHG-FHD-WIFI

Tack vare utvecklingen i förbättrade chipset och miniatyriseringen, kan vi erbjuda helt unika lösningar för dold inspelning. Här har vi en laddare med inbyggd kamera och mikrofoner som spelar in bilden i full-HD och 25 bilder/sekund. Dessutom kan materialet ses via Wifi.