Support - Övervakningskamera, Kamerasystem, Processkameror, Tillverkare, Hyra, IMATERA - Acquris Media & Security

Support

Här hittar du manualer och tilläggsprogram för nedladdning!

ILDVR

Klientmjukvaran för våra ILDVR-system, Live Center 9.0 kan du ladda ner här.

Installationsinstruktioner för Live Center 9.0 kan du ladda ner här.

Uppspelningsprogram för videodata från ILDVR kan du ladda ner här

ACQ-DVR408

Astral Surveillance Program2.msi

Jupiter Series User Manual.pdf

NetCat

Klientmjukvaran för våra Net Cat-system, Net Cat 6.4 Client kan du ladda ner här.

Felanmälan gör du här!

Kom och se unikt material från före detta DDR och "Kalla kriget" samt modern spionteknik!

Acquris är stolt sponsor av Spioner!-utställningen på Aeroseum i Göteborg!

Titta på våra unika OEM-produkter!

Missa inte våra mikrokameror!

Acquris unika Värmekamera

Warning: Missing argument 6 for product_news(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/security/support/index.php on line 65 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/default.php on line 1174 Warning: Missing argument 7 for product_news(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/security/support/index.php on line 65 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/default.php on line 1174
Produktnyheter
ACQ-VID-BALUN-BAL-POW

ACQ-VID-BALUN-BAL-POW

Spara tid och pengar med våra nya balanserade CCTV Video Baluner med medger att en videosignal kan överföras via vanliga partvinnade nätverkskablar, typ CAT5 och CAT6. Genom sin konstruktion så kan signaler och kamerans matningsspäningen överföras up till 600 meter i en bra design.

ACQ-FLUV420NM-3W

ACQ-FLUV420NM-3W

En av våra nya ficklampor med UV som medger otroligt mycket ljus i ett litet format.

ACQ-FLUV390NM-5W

ACQ-FLUV390NM-5W

En av våra nya ficklampor med UV som medger otroligt mycket ljus i ett litet format.

ACQ-VID-BALUN-BAL

ACQ-VID-BALUN-BAL

Spara tid och pengar med våra nya balanserade CCTV Video Baluner med medger att en videosignal kan överföras via vanliga partvinnade nätverkskablar, typ CAT5 och CAT6. Genom sin konstruktion så kan signaler och matningssänningen överföras upp till 600 meter i en bra design.

ACQ-MDVR120NV

ACQ-MDVR120NV

Detta vårt helt nya bilkamerasystem med flera unika egenskaper. Bildvinkeln är 160° på den vanliga kameran men vi har dessutom byggt in en extra kamera. Denna har den unika egenskapen att den precis som en värmekamera kan se igenom mörker och dimma.