Support - Övervakningskamera, Kamerasystem, Processkameror, Tillverkare, Hyra, IMATERA - Acquris Media & Security

Support

Här hittar du manualer och tilläggsprogram för nedladdning!

ILDVR

Klientmjukvaran för våra ILDVR-system, Live Center 9.0 kan du ladda ner här.

Installationsinstruktioner för Live Center 9.0 kan du ladda ner här.

Uppspelningsprogram för videodata från ILDVR kan du ladda ner här

ACQ-DVR408

Astral Surveillance Program2.msi

Jupiter Series User Manual.pdf

NetCat

Klientmjukvaran för våra Net Cat-system, Net Cat 6.4 Client kan du ladda ner här.

Felanmälan gör du här!

Kom och se unikt material från före detta DDR och "Kalla kriget" samt modern spionteknik!

Acquris är stolt sponsor av Spioner!-utställningen på Aeroseum i Göteborg!

Titta på våra unika OEM-produkter!

Missa inte våra mikrokameror!

Acquris unika Värmekamera

Warning: Missing argument 6 for product_news(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/security/support/index.php on line 65 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/default.php on line 1174 Warning: Missing argument 7 for product_news(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/security/support/index.php on line 65 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/default.php on line 1174
Produktnyheter
ACQ-FLUV390NM-5W

ACQ-FLUV390NM-5W

En av våra nya ficklampor med UV som medger otroligt mycket ljus i ett litet format.

ACQ-FLUV420NM-3W

ACQ-FLUV420NM-3W

En av våra nya ficklampor med UV som medger otroligt mycket ljus i ett litet format.

ACQ-MD100

ACQ-MD100

Vår standard metalldetektor som kan användas både för att avsöka om individer bär olämpliga metallföremål eller om det finns mågra föremål med metall där det inte borde finnas. Detektorn är mycket enkel att handha med bara en knapp

ACQ-MD200PIN

ACQ-MD200PIN

Vår pin-point metalldetektor som kan användas för att detaljavsöka ett område. Den högsta känsligheten finns i spetsen vilket gör att denna detektor enkelt kan peka ut bugg eller en för att detaljavsöka ett område.

ACQ-VID-BALUN-BAL

ACQ-VID-BALUN-BAL

Spara tid och pengar med våra nya balanserade CCTV Video Baluner med medger att en videosignal kan överföras via vanliga partvinnade nätverkskablar, typ CAT5 och CAT6. Genom sin konstruktion så kan signaler och matningssänningen överföras upp till 600 meter i en bra design.