Välkommen till Acquris IT! - Telefonväxlar, IP-telefoner, Hyra - Acquris Media & Security

Välkommen till Acquris IT!


Senaste nytt


Investera eller Starta företag i Sydvästra Kina
Kina är inte bara en av världens största producent av produkter utan håller på att också bli en riktig ekonomisk stormakt. Flera ekonomer tror att Kina kommer gå om USA inom en 10 års period som ekonomisk "Super Power".

Men Kina producerar inte bara utan är också en av världens största konsument av kvalitetsprodukter. Den kinsiska regeringen har satsat många miljarder USD på att lyfta landet från fattigdom till att skapa en konsumerande medelklass och många höginkomsttagare.
I det kommunistiska Kina är man mycket pragmatiskt, det är lättare att sitta kvar vid makten om man ger folket "bröd och skådespel" som i detta fall består i att medelklassens konsumtionsförmåga har flerfaldigats.

Eftersom vi på Acquris har en mångårig erfarenhet av att handla med Kina och dessutom är en av delägarna kines med 20 års erfarenhet av att hjälpa företag starta upp i Kina, kan vi erbjuda något unikt.

Oavsett om ni vill förlägga er produktion i Kina eller om ni vill exportera era produkter, kan vi hjälpa till med både all administration, alla nödvändiga dokument, ge er tips om var och hur, hjälpa er ordna lokaler, med mycket mera. Alltså, allt från att ge er ett beslutsunderlag till att se till att ni inte hamnar i några juridiska problem eller bli lurade.
Kontakta Johan Öhgren på tel: +46-737309499 för mera information.

2015-04-30
Prisjusteringar pga växlingskurs
Kära kunder!
På förekommen anledning vill vi bara tydligaregöra att de priser som anges på hemsidan är våra "normalpriser" och är baserade på en dollarkurs på ca. 7 kr jämtemot dollarn.
Därför kommer vi att justera priset till vid beställningstillfället rådande växlingskurs. Begär därför offert/prisgaranti innan beställningen för att erhålla aktuellt pris.

2015-01-27
Förbättringar av hemsidan på gång
Kära besökare!

Det har nu varit ett tag sedan som vi gjorde någon större förändring av vår hemsida. Dessutom hamnade vi med några mystiska fel i samband med att vi bytte Webhotell vilket gör att hemsidan på en del ställen ser konstig ut.
Vi håller som bäst på att förbättra och utveckla hemsidan där vi bl.a. kommer att inkludera en Webshop om allt går som vi tänkt.

Vi ber er därför om lite tålamod och förståelse för att vi visseligen kommer fortsätta lägga till nya och spännande produkter/tjänster på webplatsen men inte kommer att arbeta alltför mycket med utseendet.

När hemsidan sedan är färdig kommer vi meddela detta både på Facebook och Google+ samt här som en nyhet. Med andra ord, ni kommer troligen inte missa detta.

Undertiden ber vi er att om ni har några frågor eller vill beställa, att mejla oss på vår info mejl (info@acquris.se) så kommer vi återkomma så fort som vi har möjlighet.

Väl mött

Johan Öhgren
"Boss"

2015-01-26
HETT NYTT Uppdaterat Sortiment med Sport och Actionkameror
HETT NYTT Uppdaterat Sortiment med Sport och Actionkameror

- !!! - UPPDATERAT - !!! - HETT - !!! - NYTT - !!! - HETT - !!! - UPPDATERAT !!! -


Vi har nu uppdaterat vårt sortiment med Sport- och Action-kameror.

I direkt konkurrens med ledande märken som GoPro vågar vi sticka ut huvudet och påstå att vi inte bara är betydligt billigare men dessutom både bättre, har högre kvalitet och dessutom levererar med en näst intill komplett uppsättning tillbehör till ett lägre pris.

Det innebär att man inte i efterhand behöver jaga efter tillbehör för att kunna använda kameran där man vill.
Dessutom har vi även tillverkat en adapter vilket gör att vissa modeller kan även använda sig av GoPro's tillbehör i fall man vill det.

Som vi berättade tidigare har vi två typer av kameror, dels de vi kallar SportCam som alltså till stor del påminner om GoPro med en lite mera kvadratisk form och framförallt att de precis som GoPro saknar skyddsklass i sig själv. För detta krävs att det medföljande vattentäta huset används som i och med det, gör kameran tålig för lite mera krävande miljöer. Den andra versionen har vi döpt till ActionCam då de från start tål tuffa tag genom sin "allt-i-ett"-konstruktion. De är också helt vattentäta och kan användas vid dykning "direkt från lådan" utan en massa tillbehör. Dessutom väger de betydligt mindre än Sportcam vilket gör dem lämpligare vid t.ex. hjälm-montering. Vidare medför deras runda tubform också att risken minskar för att fastna i något exempelvis.

Vad mer skiljer då SportCam och ActionCam?


Gemensamt för alla SportCam och ActionCam är videoinspelning i äkta full-HD, alltså 1920 x 1080p.
Alla stöder 30 bilder per sekund men vissa stöder också 1920 x 1080p och 60BPS och i en del stöder även 1280 x 720p i 120 Bilder / sekund.
Som tidigare är alla ActionCam's modeller vattentäta ner till minst 10 meters djup och i vissa fall ner till 30 meters djup.

Genom den större kapslingen i våra SportCam's, finns å andra sidan plats för funktioner som t.ex. WiFi, trådlös fjärrkontroll (i vissa fall med inbyggd bildskärm som visar kamerabilden direkt) och G-sensor med mera. I en av våra kommande modeller, har vi också inkluderat en GPS för integrering av GPS-datan tillsammans med videon.

Vilket ska man välja, SportCam eller ActionCam?


Ja, det beror främst på användningsområdet.
Är man en adrenalin-junkie som gärna kastar sig ut för klippor, Kajakar i forsande vatten, hoppar fallskärm eller Bungee-jump regelbundet så kommer nog våra ActionCams vara lämpliga då de tar lite plats, är lätta och "ur vägen".
Är man däremot en person som har behov av t.ex. funktioner som Wifi, fjärrkontroll och som cyklar, kör cross-motorcykel eller gillar att dyka ner mot 30-60 meter så är det troligen våra SportCams du vill ha.
Vad man väljer är med andra ord upp till en själv men med tanke på priset, kan man till och med göra sig råd med två eller tre eftersom de kostar hälften av vad t.ex. en fullutrustad Hero3 kostar.
Klicka på bilden och kika på vilken modell som passar Dig bäst.
Eller varför inte ge en som julklapp. Vi garanterar att det blir en uppskattad present, oavsett vilken modell man väljer.2013-11-30
Acquris byter namn
Acquris AB ändrar namn till Acquris Media och Security HB med omedelbar verkan.
Vänligen notera att vi därmed också byter bankgiro och organisationsnummer.

2013-04-19
Inbrott hos ACQURIS

Helgen den 8-9 september 2012 hade vi ett inbrott hos oss. Bland annats stals vår kära KORG Radius synt, våra elgitarrer inklusive vår Hagström Viking samt elbasar inklusive vår Yamaha BB414.

Vidare stals flera Shure mikrofoner och alla våra replikavapen.

OM DU HÖR NÅGOT ELLER VET NÅGOT OM STÖLDEN - kontakta Johan Öhgren på telefon 0701-901050. Hittelön utlovas till de som kan hjälpa oss få tillbaka vår utrustning samt sätta dit de skyldiga.OBS!
Om du köper begagnad utrustning som senare visar sig vara något av våra saker gör du dig inte bara skyldig till häleri utan du kommer dessutom vara tvungen att återlämna stöldgodset samt kommer i och med den nya lagen dessutom riskera att bli åtalad för häleri.


2012-09-15
Sverige och Acquris utvecklar "Nakenkamera"
Sverige och Acquris utvecklar "Nakenkamera"

Den nya nakenkameran som det talas mycket om i dessa dagar, är inte bara ett amerikanskt påfund. Sverige och Acquris är tillsammans med Frankrike och Italien, med i ett forskningsprojekt inom just detta område. Acquris sitter i ett EU-projekt kallat IMATERA som nationell samordnare för Sverige och utvecklar tillsamman med franska Thales (TED) och italienska Ulis och forskningslaboratorierna CEA-LETI och FBK-IRST, en "nakenkamera". Som svenska forskningslaboratorier använder vi Totalförsvarets Forskningsinstitut (FOI) och Chalmers Tekniska Högskola (CTH).

Klicka här för mer information

2010-01-04
Ny tjänst hos Acquris
Ny tjänst hos Acquris

I takt med att vi byggt upp vår studioverksamhet, kan vi nu även erbjuda komplett ljudanalys. Här kan vi ta fram röster från brusiga gatumiljöer, tvätta bort störningar från telefonavlyssningar, utföra komplett Hydrofonanalys; var det en fisk eller var det en fientlig u-båt?, etc.
Som en ytterligare möjlighet kan vi till en fast kostnad, snabbt gå igenom ert material och ge vår professionella bedömning av vad som går att få fram från materialet.

Ljudanalys

2009-12-17
Information
Denna portal är under uppbyggnad.

Produkter och information uppdateras med jämna mellanrum.

2009-02-06
Warning: Missing argument 6 for pagination(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/default.php on line 425 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/default.php on line 41 Föregående sida - Sida 1 av 1     9 nyheter
Har du sett våra 360-graderskameror?
Missa inte våra mikrokameror!