ACQ-LASER1.5W-RGB+ - Ljud, Ljus, Uthyrning, Event, Media, Studio - Acquris Media & Security

ACQ-LASER1.5W-RGB+

Pris:

12500 SEK
€1471 / $2049
exkl moms

Hyrespris:

625 SEK
€74 / $102
exkl moms

Dag 2 och framåt:
375 SEK
€44 / $61
exkl moms


ACQ-LASER1.5W-RGB+ - Vi har gjort det igen! Världens billigaste fullfärgslaser, nu med 1.5W! Detta är överlägset världens mest prisvärda RGB laser med extrem uteffekt för pengarna och helt unika funktioner som t.ex. firefly, twinkling stars, 3D och givetvis animering med både texter och logotyper, etc. Allt i en och samma laser! Med sina 1.5 watt fungerar den utmärkt även i rum utan total mörkläggning. Dessutom med en mycket snabb scanner vilket äver gör riktigt snygga animeringar.


Beskrivning:


Vi har gjort det igen! Världens billigaste fullfärgslaser, nu med 1.5W lasereffekt!Detta är överlägset världens mest prisvärda RGB laser med extrem uteffekt för pengarna, samtidigt med helt unika funktioner.
Eller vad sägs om att i samma laser de facto få inte mindre 4 olika lasrar. Ja det är faktiskt sant.
I samarbete med vår laserfabrik har vi lyckats bygga in funktioner som förrut krävde flera olika lasrar. Genom att använda olika filter och raster kan vi i samma enhet växla mellan t.ex. firefly effekter i RGB, twinkling stars i RGB, 3D-svep i RGB samt inte minst genom den 25kpps snabba skannern (25000 punkter per sekund), riktigt snygga och flödande animationer av texter, logotyper, nedräkningsklockor, etc.

En annan mycket ovanlig funktion på lasrar i denna prisklass är justeringsvredet för svepvinkeln på laserns skanner. Det göt att laserns skanner kan anpassas till lokalen, ytterligare en säkerhetsfunktion så att säga då man därmed kan förhindra att laserstrålen sveper utanför det tillåtna området i mindre lokaler eller trånga utrymmen, även i automatlägena.
Därmed kan man också se till att lasershowen hamnar inom "sina ramar" så att inte vissa effekter som skall hamna på en vägg istället hamnar på golvet eller på sidoväggarna, etc.

Med sina 1.5 watt fungerar den dessutom utmärkt även i rum utan total mörkläggning, även det ovanligt.

Inte nog med hög ljusstyrka och en snabb scanner, men utan vettiga program och framförallt möjligheten att skapa egna program, blir en sådan här laser endast en kul effekt i längden.
Hela 128 automatiska program och animeringar finns inbyggda som antingen kan köras automatiskt eller styras via DMX.

Givetvis har vi också full ILDA styrning vilket tillsammans med program som Pangolin QS kan skapa helt fantastiska effekter och unika shower med några enkla musklick.
Dessutom finns till och med direktkontroll av laserns scanner, färger och balans och funktioner via DMX för bästa flexibilitet.

I lasern har vi monterat in tre egentillverkade lasrar:
En 300mW röd laser med 635nm våglängd vilket ger en mycket snyggare och mera lysande röd färg än normalt, mera rubinlik så att säga.
En 300mW grön laser med 532nm våglängd ("klargrön")
En 1000mW blå laser med 450nm våglängd.
Effektiv vit effekt är 1.5W

Lasern har flera kontrollmöjligheter.
* Automatisk program med eller utan ljudstyrning som tillåter val mellan "beam"-effekter eller animationer i ensamt läge eller i Master/Slav läge.
* DMX-styrt via 13 kanaler av antingen lasrarna eller av de automatiska programmen för antigen RGB eller enbart vitt ljus.
* PC-styrt via ILDA

Genom vår uppbyggnad erbjuder ACQ-LASER1.5W-RGB+ helt unika shower i sina automatiska program som t.ex. olika blinkande effekter, roterande effekter, svepningar, split, zoom, animerade figurer, varierande hastighet och färg med mycket mera.

Vidare har vi byggt lasern i en unik låda som både är mindre och lättare än normalt då vi använt högeffektiva switchade nätaggregat internt tillsammans med styr- och kontrollkort bestyckade med ytmonterade komponenter. Det gör att trots alla sina funktioner och utan att tubba på stabilitet och kvalitet, väger den endast 5.3kg!

Givetvis finns flera säkerhetsfunktioner inbyggda då lasereffekten är så hög. Lasern har både nyckelstart och separat brytare för själva lasern. Dessutom finns en fjärrstyrning med ser till att lasern inte kan köras utan att rätt kontakt finns monterad. En annan säkerhetsfunktion är att lasern stängs av om ILDA-signalen försvinner vid dator-styrning för att undvika att laserstrålen åker iväg "okontrollerat"

OBS!
Denna laser har klass 3b vilket alltid kräver tillstånd för bruk. Kontakta oss så berättar vi mer.
Specifikation:


Produkt:
* Professionell showlaser

Styrning:
* Automatiska program (ljud/icke ljud), DMX och ILDA®

Lasertyp:
* DPSS (Diod Pumped Solid State)

Lasereffekt:
* Garanterad 1500 mW varav 300mW är Röd, 300mW är Grön och 1000mW är Blå

Laservåglängd:
* Röd - 635nm ±5nm
* Grön - 532nm ±5nm
* Blå - 450nm ±5nm

Scannertyp:
Galvanomenter

Scanner hastighet:
* 25,000pps

Scanning vinkel:
* ±25° (kan justeras ner till ±10 via den manuella styrningen av skanners svepvinkel)

Skyddssystem:
* Nyckelbrytare med unika nycklar för av och på. Separat laser-switch. Fjärrstyrd av/på via separat kontakt. I ILDA läget stängs lasern av om kontakten med datorn tappas.

13 DMX-kanaler:
* Kanal 1 - Kontrollsätt (Ljudstyrning, autostyrning, manuell till auto, manuell till ljudstyrning)
* Kanal 2 - Effekt (Multi-effect, normal animationseffekt, multi-mönster, 3D-punkt effekt och 3D-plan effekt)
* Kanal 3 - Dimmer+färg (Fast färg - vit, röd, gul, grön, blå, purpur; slumpvis enfärgad, slumpvis 7-färger, rörliga 7-färger)
* Kanal 4 - Val av mönster (128 stycken)
* Kanal 5 - Vertikal rörelse (manuell, auto)
* Kanal 6 - Horisontell rörelse (manuell, auto)
* Kanal 7 - Horisontell Roll (manuell, auto)
* Kanal 8 - Vertikal Roll (manuell, auto)
* Kanal 9 - Rotation (manuell, medurs, moturs)
* Kanal 10 - Zoom (manuell, auto)
* Kanal 11 - Mönsterstorlek (1 är liten och 255 är stor)
* Kanal 12 - Ljustyrka (0 är liten punkt och 255 är högsta ljusstyrka)
* Kanal 13 - Ritning (Automatiskt ritning i läge 1 och 2)

Spänningsmatning:
* 100-250VAC / 50-60Hz

* Mått
200 x 235 x 130

* Vikt
5.3 kg


Warning: Missing argument 2 for film(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/media/product.php on line 265 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/product.php on line 187

ACQ-LASER1.5W-RGB+ - Laserns baksida, från vänster till höger/upp till ner; DMX in/ut, fjärrstyrning, kraftmatning (100-250VAC), Nyckelströmbrytare, Funktionsinställning/DMX-adress, ljudkänslighet, ILDA-in/ut, manuell styrning av skannerns storlek
Laserns baksida, från vänster till höger/upp till ner; DMX in/ut, fjärrstyrning, kraftmatning (100-250VAC), Nyckelströmbrytare, Funktionsinställning/DMX-adress, ljudkänslighet, ILDA-in/ut, manuell styrning av skannerns storlekACQ-LASER1.5W-RGB+ - Stadig bygel för enkel uppsättning i tross, tak eller till och med vägg då bygeln kan roteras fritt.
Stadig bygel för enkel uppsättning i tross, tak eller till och med vägg då bygeln kan roteras fritt.ACQ-LASER1.5W-RGB+ - Kraftiga och lättmanövrerade låsrattar gör laserns bygel enkel att ställas in i olika lägen
Kraftiga och lättmanövrerade låsrattar gör laserns bygel enkel att ställas in i olika lägenACQ-LASER1.5W-RGB+ - Fem (två på vardera sida) samt en baktill, tystgående men kraftiga fläktar håller lasrar och elektronik väl kyld för maximal livslängd
Fem (två på vardera sida) samt en baktill, tystgående men kraftiga fläktar håller lasrar och elektronik väl kyld för maximal livslängd