ACQ-ACTIONCAM3-FHD - Ljud, Ljus, Uthyrning, Event, Media, Studio - Acquris Media & SecurityTillbaks till Actionkameror

ACQ-ACTIONCAM3-FHD

Pris:

Hyrespris:

211 SEK
€25 / $35
exkl moms

Dag 2 och framåt:
176 SEK
€21 / $29
exkl moms
ACQ-ACTIONCAM3-FHD - Vår nya serie kameror för den som vill dokumentera sina aktiviterar. Vår ACQ-ACTIONCAM3-FHD tål tuffa tag. Byggd i ultrastarkt och ultralätt flygplansaluminium med 140° vidvinkling lins och inspelning i full HD (1920 x 1080p) och 30 bilder per sekund. Därmed kan alla aktiviterar dokumetaras, oavsett om det handlar om cykling, skidåkning både off-pist och utför eller kajaking i forsande älvar, ACQ-ACTIONCAM3-FHD dokummenterar allt i äkta full-HD och riktig närvarokänsla.


Beskrivning:


Vår nya serie kamera för den som vill dokumentera sina aktiviteter. Vår ACQ-ACTIONCAM3-FHD tål tuffa tag.

Genom sin konstruktion i ultrastarkt och ultralätt flygplansaluminium tål den tuffa tag, oavsett aktivitet.
Den 140° vidvinkliga linsen och inspelningen i äkta full HD, alltså 1920 x 1080p med 30 bilder per sekund, gör att man efteråt känner sig som man är tillbaka på plats.
Dessutom kan även "slow-motion" skapas genom att minska upplösningen till HD (1280 x 720p) och samtidigt öka inspelningstakten till 60 bilder per sekund. När denna sekvens sedan spelas upp i 30 bilder/sekund, har man i praktiken halverat uppspelningstakten, och därmed alltså skapat slow-motion i halvfart.
En funktion som få liknande kameror har.

Genom att bildsensorn och linsen båda har mycket hög kvalitet och är extra ljuskänsliga, kan ACQ-ACTIONCAM3-FHD fånga förlopp även i svagt ljus, t.ex. i gryning eller skymning. Den kan t.o.m. fungera på natten vid månsken.

Så det spelar ingen roll vilken action som man vill filma, oavsett om det handlar om cykling, skidåkning både off-pist och utför eller kajaking i forsande älvar, ACQ-ACTIONCAM3-FHD kan dokumenterar allt i äkta full-HD med riktig närvarokänsla.

Här följer några unika och vettiga funktioner:


* Inbyggd mikrofon gör att omgivande ljud kan spelas in.
* Unik funktion med extra mikrofoningång vilket därmed rättar till problemet med dåliga ljudkvalité som kan uppstå med en intern mikrofonen. Med den inkluderade externa mikrofonen kan kameran sitta där man får bästa bilden medan mikrofonen placeras där ljudet blir bäst.
* Sann vidvinkeln på 140° gör att allt kommer med som finns framför kameran, även utåt sidorna.
* Enkel hantering med två tydliga knappar och lysdioder som visar status. Dessutom gör den interna vibratorn att man inte ens behöver titta på kameran för att veta om den börjar eller stoppar en inspelning eller stängs av. En mycket praktiskt funktion när kameran monteras på hjälm eller liknande där den inte kan ses direkt.
* Dubbla anslutningar för extern bildskärm, dels en komposit videoutgång med upplösning 720x575 bildpunkter och en Full-HD utgång via MikroHDMI med 1920x1080p bildpunkters upplösning.
* Inget behov av nedladdning till en dator "ute i fält" då man antingen kan byta minneskortet och titta på det senare eller kontrollera inspelning via någon av videoanslutningarna på en medhavd liten monitor.
* Enkelt byte av minnekort (mikroSD) gör att redan inspelade kort kan skyddas genom att placeras i säkert förvar.

Allt ingår, redan från början


Ett annat önskemål vi lyssnat på när vi tog fram ACQ-ACTIONCAM3-FHD, var att man skall få med ALLA tillbehör på en gång, alltså slippa köpa till en massa saker efteråt för att kunna använda kameran fullt ut.
Vissa kan protestera och tycka att man får med saker man inte behöver. Vi hävdar tvärt emot att genom att allt följer med från början, blir kameran betydigt mera använd och användbarheten ökar markant.

Det gör också vår ACTIONCAM-serie till en perfekt present eftersom givaren slipper fundera på vad mottagaren behöver utan vet att man ger en komplett present, utan bekymmer vad som råkar finnas inne i lager hos distributör, återförsäljare eller butik.

Unik garanti, den längsta i branschen


Eftersom vi själva tagit fram våra produkter, besöker fabrikerna regelbundet och därmed har en effektiv kvalitetskontroll, kan vi ge våra kunder av ACQ-ACTIONCAM- och ACQ-SPORTCAM-serien hela 2 års tillverkningsgaranti på dessa kameror.Specifikation:


* Typ:
Actionkamera

* Bildsensor:
1/2.5" CMOS

* Ljuskänslighet:
Ner till 2 Lux

* Upplösning, bildsensor:
5.0 MPixel

* Bildvinkel (FOV): 140°

* Inspelning, videoupplösning:
FHD - 1920 x 1080 @ 30 BPS
HD - 1280 x 720p @ 60 BPS
WVGA - 848 x 480p @ 60 BPS

* Videoformat:
MPEG4

* Bildkompresssion:
H.264

* Videostorlek:
FHD ~ 900kB/s (1080p)
HD ~ 800kB/s (720p)
WVGA ~ 500kB/s (480p)

* Val av videoinspelningslängd:
1 ~ 60 min

* Anslutningar:
USB 2.0 för dataöverföring och laddning av det inbyggda batteriet
Mikro-HDMI för video ut
Extern mikrofoningång
Anslutning för extern monitor (komposit videosignal)

* Lagrinsmedium:
MicroSDHD, Max 32GB

* Inbyggt batteri:
Li-Ion, 1Ah

* Drifttid vid inspelning (fulladdat batteri):
Upp till 2 timmar

* Laddningstid:
3~4 timmar

* Tätningsklassning:
IP68 ner till 10 meter

* Inställningsmöjligheter:
Val av upplösning
Val av Intern eller extern mikrofon
Via setup-fil på SD-kortet kan följande ställas in; tidsstämpling, videoinspelningslängd, Autoinspelning, överskrivning av älsta inspelningen

* Övrig funkttioner:
Inbyggd vibrator

* Ingående tillbehör:
USB-kabel, Bärväska och "strap", Mjukt fäste för Styre (t.ex. cykel), batteriladdare för vägguttag, Videokabel till monitor, Hjälmfäste, Sugkoppsfäste, Billaddare, Karborrefästen, Huvudfäste, Extern mikrofon, Fäste för kikare/kikarsikte/gevärspipa, Hårt fäste för styre, HDMI-kabel, Snabbstartguide på svenska samt instruktion

* Mått
Ø31 x 103 mm

* Vikt
107 gram


Warning: Missing argument 2 for film(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/media/product.php on line 265 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/product.php on line 187

ACQ-ACTIONCAM3-FHD - Bakom den vattentäta kåpan finns inställningarna. Tre olika upplösning, ner till WVGA samt val av mikrofon. Dessutom både uttag för USB och Mikro-HDMI. Inspelningen sker på Micro-SD
Bakom den vattentäta kåpan finns inställningarna. Tre olika upplösning, ner till WVGA samt val av mikrofon. Dessutom både uttag för USB och Mikro-HDMI. Inspelningen sker på Micro-SDACQ-ACTIONCAM3-FHD - Som tidigare sagts, i paketet finns alla olika tillbehör och fästen, oavsett om man vill fästa den på en hjälm, på ett styre eller gevärspipa, allt ingår för din bekvänlighet. Du får till och med en extern mikrofon och HDMI kabel med i paketet!
Som tidigare sagts, i paketet finns alla olika tillbehör och fästen, oavsett om man vill fästa den på en hjälm, på ett styre eller gevärspipa, allt ingår för din bekvänlighet. Du får till och med en extern mikrofon och HDMI kabel med i paketet!ACQ-ACTIONCAM3-FHD - En prydlig förpackning som enkelt kan slås in till en present. oavsett om det är till jul, födelsedag eller kompisen/make/maka
En prydlig förpackning som enkelt kan slås in till en present. oavsett om det är till jul, födelsedag eller kompisen/make/makaACQ-ACTIONCAM3-FHD - ACQ-ACTIONCAM3-FHD monterad på en hjälm, redo för att dokumentera paintball striden med kabeln till den externa mikrofonen ansluten
ACQ-ACTIONCAM3-FHD monterad på en hjälm, redo för att dokumentera paintball striden med kabeln till den externa mikrofonen anslutenLumidesk USB-baserade ljusstyrningar

Ehrlund Microphones

Allen&Heath Mixers

Sennheiser mikrofoner och hrlurar

MOTU ljudkort


Intressanta produkter
ACQ-ACTIONCAM3-FHD

ACQ-ACTIONCAM3-FHD

Vår nya serie kameror för den som vill dokumentera sina aktiviterar. Vår ACQ-ACTIONCAM3-FHD tål tuffa tag. Byggd i ultrastarkt och ultralätt flygplansaluminium med 140° vidvinkling lins och inspelning i full HD (1920 x 1080p) och 30 bilder per sekund. Därmed kan alla aktiviterar dokumetaras, oavsett om det handlar om cykling, skidåkning både off-pist och utför eller kajaking i forsande älvar, ACQ-ACTIONCAM3-FHD dokummenterar allt i äkta full-HD och riktig närvarokänsla.


ACQ-ACTIONCAM5-FHD

ACQ-ACTIONCAM5-FHD

Vår nya serie kameror för den som vill dokumentera sina aktiviterar. Vår ACQ-ACTIONCAM5-FHD tål tuffa tag. Byggd i ultrastarkt och ultralätt flygplansaluminium med 150° vidvinkling lins och inspelning i full HD (1920 x 1080p) och 30 bilder per sekund. Därmed kan alla aktiviterar dokumetaras, oavsett om det handlar om cykling, skidåkning både off-pist och utför eller kajaking i forsande älvar, ACQ-ACTIONCAM5-FHD dokummenterar allt i äkta full-HD och riktig närvarokänsla. För bästa bildkvalitet är ACQ-ACTIONCAM5-FHD också utrustad med optisk bildstabilisering samt möjlighet till fotografering. Dessutom ingår dubbla batterier för extra lång filmning


ACQ-ACTIONCAM6-FHD

ACQ-ACTIONCAM6-FHD

Vår nya serie kameror för den som vill dokumentera sina aktiviterar. Vår ACQ-ACTIONCAM6-FHD tål tuffa tag. Byggd i ultrastarkt och ultralätt flygplansaluminium med 120° vidvinkling lins och inspelning i full HD (1920 x 1080p) och 30 bilder per sekund. Därmed kan alla aktiviterar dokumetaras, oavsett om det handlar om cykling, skidåkning både off-pist och utför eller kajaking i forsande älvar, ACQ-ACTIONCAM6-FHD dokummenterar allt i äkta full-HD och riktig närvarokänsla. ACQ-ACTIONCAM6-FHD kan också fotografera om man så vill.


ACQ-ACTIONCAM4-FHD

ACQ-ACTIONCAM4-FHD

Vår nya serie kameror för den som vill dokumentera sina aktiviterar. Vår ACQ-ACTIONCAM4-FHD tål tuffa tag. Byggd i ultrastarkt och ultralätt flygplansaluminium med 150° vidvinkling lins och inspelning i full HD (1920 x 1080p) och 30 bilder per sekund. Därmed kan alla aktiviterar dokumetaras, oavsett om det handlar om cykling, skidåkning både off-pist och utför eller kajaking i forsande älvar, ACQ-ACTIONCAM4-FHD dokummenterar allt i äkta full-HD och riktig närvarokänsla. ACQ-ACTIONCAM4-FHD är utrustad med en unik riktlaser som tänds automatiskt när kameran startas för att visa vart kameran är riktad