ACQ-WT10W-ShortAnt - Ljud, Ljus, Uthyrning, Event, Media, Studio - Acquris Media & SecurityTillbaks till Komradio

ACQ-WT10W-ShortAnt

Pris:

560 SEK
€66 / $92
exkl moms

Hyrespris:

56 SEK
€7 / $9
exkl moms

Dag 2 och framåt:
45 SEK
€5 / $7
exkl moms
ACQ-WT10W-ShortAnt - Till vårt eget komradiosystem ACQ-WT10W har vi även ett antal tillbehör. Den normala antennen är inte alltid optimal, därför har vi även tagit fram en extra kort version, utan att tappa alltför mycket prestanda, ACQ-WT10W-ShortAnt.


Beskrivning:


Till vårt eget komradiosystem ACQ-WT10W har vi även ett antal tillbehör.

Den normala antennen är inte alltid optimal, därför har vi även tagit fram en extra kort version, utan att tappa alltför mycket prestanda, ACQ-WT10W-ShortAnt.Specifikation:


* Type: Kommunikationaradio - Walkies Talkie

Kort antenn
* Frekvens: 144/430/1200MHz

* Max ineffekt:
10W

* Längd:
4.5 cm

* Förstärkning:
2.15dBi

* Impedans:
50Ω

* Mått
45 mm

* Vikt
10 gram


Warning: Missing argument 2 for film(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/media/product.php on line 265 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/product.php on line 187

ACQ-WT10W-ShortAnt - Monterad på radion märker man hur kort den är. Därmed kan radio med lätthet få plats i en innerficka t.ex.
Monterad på radion märker man hur kort den är. Därmed kan radio med lätthet få plats i en innerficka t.ex.Lumidesk USB-baserade ljusstyrningar

Ehrlund Microphones

Allen&Heath Mixers

Sennheiser mikrofoner och hrlurar

MOTU ljudkort


Intressanta produkter
ACQ-WT10W

ACQ-WT10W

Vi har tröttnat på leksaker och att betala hutlöst mycket för riktiga komradios. Därför har vi tagit fram vår första egna lösning, ACQ-WT10W. En kraftfull radio med många smarta funktioner gör den både enkel att använda och har lång räckvidd


ACQ-WT10W-Handmic

ACQ-WT10W-Handmic

Till vårt eget komradiosystem ACQ-WT10W har vi även ett antal tillbehör. För att förenkla hanteringen och slippa att ha radion uppe vid ansiktet, har vi även en handmikronfon som tillbehör.


ACQ-WT10W-ThroatMic

ACQ-WT10W-ThroatMic

Till vårt eget komradiosystem ACQ-WT10W har vi även ett antal tillbehör. I bullriga miljöer kan det ibland vara svårt att höra vad som sägs i en handmikrofon eller en radions mik. För detta ändamål har vi tagit fram en strupmikrofon som alltså fungar upp ljudet i direkt i struphuvudet.


ACQ-WT10W-CovMic

ACQ-WT10W-CovMic

Till vårt eget komradiosystem ACQ-WT10W har vi även ett antal tillbehör. I en del fall vill man inte visa att man pratar i en komradio. Därför har vi även en "dold" headset med en genomskinlig örsnäcka och en mikrofon som kan fästas i t.ex. en ärm och därmed döljas i handen vid samtal.


ACQ-WT10W-DUO

ACQ-WT10W-DUO

Vi har tröttnat på leksaker och att betala hutlöst mycket för riktiga komradios. Därför har vi tagit fram vår första egna lösning, ACQ-WT10W. En kraftfull radio med många smarta funktioner gör den både enkel att använda och har lång räckvidd. I vårt DUO paket har vi lagt ihop två ACQ-WT10W till ett paket. I övrigt är allt lika som ACQ-WT10W