ACQURIS 4xFIRE4 Paket - Ljud, Ljus, Uthyrning, Event, Media, Studio - Acquris Media & SecurityTillbaks till Laser- och Sceneffektpaket

ACQURIS 4xFIRE4 Paket

Pris:

Hyrespris:

3780 SEK
€445 / $620
exkl moms

Dag 2 och framåt:
3360 SEK
€395 / $551
exkl moms
ACQURIS 4xFIRE4 Paket - För de som önskar ytterligare eldeffekter erbjuder vi även ett paket med totalt 4 stycken ACQ-FIRE4 tillsammans med 3 x 3 meters anslutningskabel samt en 5 meters anslutningskabel mellan enheterna och kontrollbordet. Dessa kan levereras i antingen 2 x DUO-paket som ovan eller i en Quad-flightcase med plats för alla 4 enheterna tillsammans med kablaget och kontrollbordet.


Beskrivning:


För de som önskar ytterligare eldeffekter erbjuder vi även ett paket med totalt 4 stycken ACQ-FIRE4 tillsammans med 3 x 3 meters DMX anslutningskabel samt en 5 meters DMX anslutningskabel mellan enheterna och kontrollbordet.

Dessa kan levereras i antingen 2 x DUO-paket som ovan eller i en Quad-flightcase med plats för alla 4 enheterna tillsammans med kablaget och kontrollbordet.

Som förut kan vår ACQ-FIRE4 både skapa eldklot och eldpelare.
Med de ingående anslutningskablarna ansluts t.ex. kontrollbordet till den första ACQ-FIRE4 med 5 meters kabeln och mellan enheterna löper 3 meters kablarna. Om man så önskar går det bra att byta ut "växla" så det istället följer med en 3 meters DMX kabel och 3 stycken 5 meters utan extra kostnad.

Det ingående kontrollbordet är vårt DISCO 240 med tillräckligt många kanaler för att även kunna sköta t.ex. flera DMX-styrda lampor vid behov.

Flightcasen som enheterna är packade i är också specialbyggd för enheterna. Vi har bland annat gjort plats för kablarna i locket och rum för kontrollbordet mellan de två ACQ-FIRE4. Det innebär att allt finns packat för enkel transport och snabb uppsättning.
Enda som krävs är att kablarna ansluts och enheterna laddas med flamolja.

För ytteligare information om ACQ-FIRE4, klicka här!

OBS!
Glöm inte bort att komplettera med flamolja i önskad färg !OBS 2!
Vid köp gäller detta:
Priset gäller under förutsättning att transporten sker med båt.
Frakt med båt tar i normalfallet minimum 50 dagar, men kan i extrema undantagsfall, ta upp till 90 dagar. Detta har vi ingen möjlighet att påverka.
Om utrustningen skall användas för ett visst event, råder vi er därför att betala extra för flygfrakt.
Flygfrakt sker till självkostnadspris men ligger på ca. 4000 kr/kit


Tveka inte att kontakta oss för mera information då transporttider och kostnader både kan gå upp men också ner.
Framförallt eftersom vi ibland kan samordna flera order till en transport.Specifikation:


* Typ:
Eldkastare för scenbruk

* Eldmedium:
Eldolja i burk

* Tändning:
Neontransformator

* Antal färger:
4

* Antal färger samtidigt:
4

* Effekttyp:
Eldboll och Eldsflamma

* Styrning:
DMX

* Arbetshöjd:
Eldboll - 5 meter
Eldsflamma - 3 meter

* Antal effekter/laddning:
Eldboll - ca. 200
Eldsflamma - ca. 100 med 3 sekunders brinntid

* Säkerhetsavstånd
Höjd - minst 8 meter
Omkrets - 2,5 meter

* Matningsspänning:
230VAC

* Mått
2 x 680 x 300 x 810 cm

* Vikt
85 kg


Warning: Missing argument 2 for film(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/media/product.php on line 265 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/product.php on line 187

ACQURIS 4xFIRE4 Paket - Båda ACQ-FIRE4 packade i sin flightcase med facket för kablarna i locket öppet
Båda ACQ-FIRE4 packade i sin flightcase med facket för kablarna i locket öppetACQURIS 4xFIRE4 Paket - Mellan de båda ACQ-FIRE4 finns kontrollenheten i sitt eget stötskyddade fack
Mellan de båda ACQ-FIRE4 finns kontrollenheten i sitt eget stötskyddade fackACQURIS 4xFIRE4 Paket - Stadig och lagom stor och med hjul gör den enkel att flytta runt
Stadig och lagom stor och med hjul gör den enkel att flytta runtLumidesk USB-baserade ljusstyrningar

Ehrlund Microphones

Allen&Heath Mixers

Sennheiser mikrofoner och hrlurar

MOTU ljudkort


Intressanta produkter
ACQURIS 4xFIRE4 Paket

ACQURIS 4xFIRE4 Paket

För de som önskar ytterligare eldeffekter erbjuder vi även ett paket med totalt 4 stycken ACQ-FIRE4 tillsammans med 3 x 3 meters anslutningskabel samt en 5 meters anslutningskabel mellan enheterna och kontrollbordet. Dessa kan levereras i antingen 2 x DUO-paket som ovan eller i en Quad-flightcase med plats för alla 4 enheterna tillsammans med kablaget och kontrollbordet.


ACQURIS 2xFIRE4 Paket

ACQURIS 2xFIRE4 Paket

På allmän begäran har vi satt samman ett paket bestående av två ACQ-FIRE4 tillsammans med 3 meters anslutningskabel plus 5 meters anslutningskabel samt ett lättanvänt kontrollbord, allt packat i en stadig flightcase för enkel transport.


ACQURIS 5 kanals Laser kit med Haze

ACQURIS 5 kanals Laser kit med Haze

För de som inte behöver en kraftfull animeringslaser, har vi satt ihop ett paket med vår unika 5-kanaliga laser och vår Haze-maskin.


ACQURIS RGB Laserpaket

ACQURIS RGB Laserpaket

Ett kraftfullt paket med vår 1.5W RGB laser tillsammans med Pangolin QuickShow. Med detta paket kan riktigt häftiga lasereffekter skapas.


ACQURIS Animation Laser kit med Haze

ACQURIS Animation Laser kit med Haze

En utökning av vårt 1.5W RGB laserpaket där vi också inkluderat både en dator med Pangolin QuickShow installerat tillsammans med kontrollen samt vår kraftfullla Hazemaskin för riktigt snygga och väl synliga effekter.