Välkommen till Acquris Development Security - Övervakningskamera, Kamerasystem, Processkameror, Tillverkare, Hyra, IMATERA - Acquris Media & Security

Välkommen till Acquris Development SecurityDet finns många som säljer kameraövervakning idag.
Vi är annorlunda och har dock tagit det ett steg längre eftersom vi utvecklar det mesta själva, antingen helt eller delvis.
Som ni ser i menyn bredvid har vi skilt på "vanliga" kameraövervakningssystem (CCTV) och på mikro-produkter (Dolda System).
Våra mikrosystem/dolda lösningar är bland de minsta i världen, från små mini-kameror och mikro-kameror till rena spion-kameror.
Från kompakta små inspelare till utrustning som skulle gjort Mr Q i James Bond 007 imponerad.
När andra leverantörer skryter med "världens minsta videokamera" eller "världens minsta spy camera" eller "världens minsta inspelare" är dessa oftast jättar i jämförelse.

Välkommen att titta runt och se hur litet "världens minsta..." i verkligheten kan vara.
Senaste nytt


Acquris har blivit distributör för Peak Electronics
Acquris har blivit distributör för Peak Electronics

Vi är stolta över att ha fått förtroendet att distribuera Peak Electronics komponenttestare i Sverige.
Genom att kunna erbjuda Peal Electronics instrument, har vi idag ett komplett sortiment av komponenttestare som kan göra utförliga mätningar på allt från passiva komponenter (motstånd, kondensatorer, induktorer/spolar, etc) till aktiva halvledare som transistorer, LED, zenerdioder, schottkydioder, IGBT, Tyristorer, Diacs, Trics, Linjära spänningsregulatorer, etc, etc.
Dessutom erbjuder t.ex. deras DCA75 unika funktioner som kurv-traces och uppdatering av den interna mjukvaran via USB.

Klicka på Loggan för att komma till deras "värsting" eller klicka HÄR! för att komma till rätt avdelning...

PS. Du kan även klicka HÄR! för att komma till deras kabeltestare...
2015-08-07
Investera eller Starta företag i Sydvästra Kina
Kina är inte bara en av världens största producent av produkter utan håller på att också bli en riktig ekonomisk stormakt. Flera ekonomer tror att Kina kommer gå om USA inom en 10 års period som ekonomisk "Super Power".

Men Kina producerar inte bara utan är också en av världens största konsument av kvalitetsprodukter. Den kinsiska regeringen har satsat många miljarder USD på att lyfta landet från fattigdom till att skapa en konsumerande medelklass och många höginkomsttagare.
I det kommunistiska Kina är man mycket pragmatiskt, det är lättare att sitta kvar vid makten om man ger folket "bröd och skådespel" som i detta fall består i att medelklassens konsumtionsförmåga har flerfaldigats.

Eftersom vi på Acquris har en mångårig erfarenhet av att handla med Kina och dessutom är en av delägarna kines med 20 års erfarenhet av att hjälpa företag starta upp i Kina, kan vi erbjuda något unikt.

Oavsett om ni vill förlägga er produktion i Kina eller om ni vill exportera era produkter, kan vi hjälpa till med både all administration, alla nödvändiga dokument, ge er tips om var och hur, hjälpa er ordna lokaler, med mycket mera. Alltså, allt från att ge er ett beslutsunderlag till att se till att ni inte hamnar i några juridiska problem eller bli lurade.
Kontakta Johan Öhgren på tel: +46-737309499 för mera information.

2015-04-30
Prisjusteringar pga växlingskurs
Kära kunder!
På förekommen anledning vill vi bara tydligaregöra att de priser som anges på hemsidan är våra "normalpriser" och är baserade på en dollarkurs på ca. 7 kr jämtemot dollarn.
Därför kommer vi att justera priset till vid beställningstillfället rådande växlingskurs. Begär därför offert/prisgaranti innan beställningen för att erhålla aktuellt pris.

2015-01-27
Förbättringar av hemsidan på gång
Kära besökare!

Det har nu varit ett tag sedan som vi gjorde någon större förändring av vår hemsida. Dessutom hamnade vi med några mystiska fel i samband med att vi bytte Webhotell vilket gör att hemsidan på en del ställen ser konstig ut.
Vi håller som bäst på att förbättra och utveckla hemsidan där vi bl.a. kommer att inkludera en Webshop om allt går som vi tänkt.

Vi ber er därför om lite tålamod och förståelse för att vi visseligen kommer fortsätta lägga till nya och spännande produkter/tjänster på webplatsen men inte kommer att arbeta alltför mycket med utseendet.

När hemsidan sedan är färdig kommer vi meddela detta både på Facebook och Google+ samt här som en nyhet. Med andra ord, ni kommer troligen inte missa detta.

Undertiden ber vi er att om ni har några frågor eller vill beställa, att mejla oss på vår info mejl (info@acquris.se) så kommer vi återkomma så fort som vi har möjlighet.

Väl mött

Johan Öhgren
"Boss"

2015-01-26
Videobelysning från Acquris
Videobelysning från Acquris

Efter att ha lyssnat på våra kunder och undersökt marknaden kunde vi konstatera att det fanns utrymme för förbättringar inom video/DSLR filmning men även för studioarbete, avseende belysning.
Med våra mångåriga kunskaper inom utveckling av LED-belysningar, tog vi fram en serie lampor som både fungerar i studio och "On-location".

Kika på våra ACQ-VIDLED... så hittar du antingen våra lampor med dagsljustemperatur på 5500 K eller de som har en kontinuerligt variabel färgtemperatur mellan 3200 ~ 5500 K.
De dagsljusfärgade lamporna slutar med CW (Cold White) medan de med variabel färgtemperatur slutar med ändelsen DW (Dual White).

Utmärkande med våra lampor är att de dels levereras kompletta (inklusive batterier och laddare) same är exceptionellt ljusstarka för sin storlek.2014-10-17
HETT NYTT Uppdaterat Sortiment med Sport och Actionkameror
HETT NYTT Uppdaterat Sortiment med Sport och Actionkameror

- !!! - UPPDATERAT - !!! - HETT - !!! - NYTT - !!! - HETT - !!! - UPPDATERAT !!! -


Vi har nu uppdaterat vårt sortiment med Sport- och Action-kameror.

I direkt konkurrens med ledande märken som GoPro vågar vi sticka ut huvudet och påstå att vi inte bara är betydligt billigare men dessutom både bättre, har högre kvalitet och dessutom levererar med en näst intill komplett uppsättning tillbehör till ett lägre pris.

Det innebär att man inte i efterhand behöver jaga efter tillbehör för att kunna använda kameran där man vill.
Dessutom har vi även tillverkat en adapter vilket gör att vissa modeller kan även använda sig av GoPro's tillbehör i fall man vill det.

Som vi berättade tidigare har vi två typer av kameror, dels de vi kallar SportCam som alltså till stor del påminner om GoPro med en lite mera kvadratisk form och framförallt att de precis som GoPro saknar skyddsklass i sig själv. För detta krävs att det medföljande vattentäta huset används som i och med det, gör kameran tålig för lite mera krävande miljöer. Den andra versionen har vi döpt till ActionCam då de från start tål tuffa tag genom sin "allt-i-ett"-konstruktion. De är också helt vattentäta och kan användas vid dykning "direkt från lådan" utan en massa tillbehör. Dessutom väger de betydligt mindre än Sportcam vilket gör dem lämpligare vid t.ex. hjälm-montering. Vidare medför deras runda tubform också att risken minskar för att fastna i något exempelvis.

Vad mer skiljer då SportCam och ActionCam?


Gemensamt för alla SportCam och ActionCam är videoinspelning i äkta full-HD, alltså 1920 x 1080p.
Alla stöder 30 bilder per sekund men vissa stöder också 1920 x 1080p och 60BPS och i en del stöder även 1280 x 720p i 120 Bilder / sekund.
Som tidigare är alla ActionCam's modeller vattentäta ner till minst 10 meters djup och i vissa fall ner till 30 meters djup.

Genom den större kapslingen i våra SportCam's, finns å andra sidan plats för funktioner som t.ex. WiFi, trådlös fjärrkontroll (i vissa fall med inbyggd bildskärm som visar kamerabilden direkt) och G-sensor med mera. I en av våra kommande modeller, har vi också inkluderat en GPS för integrering av GPS-datan tillsammans med videon.

Vilket ska man välja, SportCam eller ActionCam?


Ja, det beror främst på användningsområdet.
Är man en adrenalin-junkie som gärna kastar sig ut för klippor, Kajakar i forsande vatten, hoppar fallskärm eller Bungee-jump regelbundet så kommer nog våra ActionCams vara lämpliga då de tar lite plats, är lätta och "ur vägen".
Är man däremot en person som har behov av t.ex. funktioner som Wifi, fjärrkontroll och som cyklar, kör cross-motorcykel eller gillar att dyka ner mot 30-60 meter så är det troligen våra SportCams du vill ha.
Vad man väljer är med andra ord upp till en själv men med tanke på priset, kan man till och med göra sig råd med två eller tre eftersom de kostar hälften av vad t.ex. en fullutrustad Hero3 kostar.
Klicka på bilden och kika på vilken modell som passar Dig bäst.
Eller varför inte ge en som julklapp. Vi garanterar att det blir en uppskattad present, oavsett vilken modell man väljer.2013-11-30
Besök vår nya avdelning - Mätteknik
Eftersom över åren samlat på oss en mängd olika mätinstrument för "husbehov" har vi upptäckt att fler än vi vill ha bra mätinstrument till vetiga priser.

Vi har därför dels tagit fram våra egna instrument men även skrivit avtal men tillverkare av kvalitetsinstrument.

Besök vår sida Acquris Mätteknik

2013-09-30
Helt ny revolutionerande CCTV testare
Helt ny revolutionerande CCTV testare

För ca två år sedan släppte vi en helt ny typ av mätinstrument till marknanden, CCTV-testern. Tidigare hade man varit hänvisad till att antingen bygga något själv eller helt enkelt släpa runt på en extra monitor och ett nätaggregat.

När vi då kom med denna typ av testinstrument var det i sig en revolution. I stället för att dra runt med en massa olika mätinstrument, multimetrar, kabeltestare, etc så fick man här i en kompakt enhet "all-i-ett".
Men tiderna förändras och fler och fler håller på med IP-kameror.
Därför har vi vidareutvecklat konceptet och släpper nu vårt nya flaggskepp, ACQ-CCTV-TST-IPPOE1.

Som namnet antyder har vi förutom 12 volts drivning till kameran, Multimeter, PTZ-tester, Mikrofontest, Kabeltestare, Fibertestare mm som i förra version, även byggt in flera testfunktioner för IP-kameror och Power over Ethernet.
Vi kan t.ex. både visa den exakta spänningen (med 100mV noggrannhet) på varje kabel i en POE-anslutning och även mäta upp och visa vart ett kabelavbrott eller kortslutning finns i en kabel på en meter när.
Dessutom har vi även inkluderat en komplett videoinspelare med D1 upplösning (720 x 576 bildpunkter) som kan spela in videosignalen på ingången. Dessutom går det att zooma i bilden vilket kraftigt underlättar fokusinställniong, t.ex.
Och det i samma instrument!

Totalt har vi byggt in över 20 funktioner och mätningar i detta kompakta instrument som antingen förvaras i serviceväskan eller ännu hellre i den medföljande axelremsväskan som både rymmer instrumentet, laddaren och alla tillbehör.
Totalt vikt med väska, instrument och samtliga tillbehör är bara ca 1.5kg!!!

Läs mer och du kommer säkert att undra hur du någonsin kunnat arbeta effektivt utan ett...2013-09-25
Acquris byter namn
Acquris AB ändrar namn till Acquris Media och Security HB med omedelbar verkan.
Vänligen notera att vi därmed också byter bankgiro och organisationsnummer.

2013-04-19
Acuqris först igen - Troligen världens minsta kamera!
Acuqris först igen - Troligen världens minsta kamera!

Acquris kan stolt presentera Världens troligen minsta kamera, endast 3.29mm bred och 3.8mm hög, inklusive lins och LED-belysning.

För en kunds räkning har vi dessutom även fått plats med lysdioder men dessa kan givetvis uteslutas i övervakningssammanhang.

Genom dessa oerhört små dimensioner går det givetvis inte att få plats med all elektronik utan signalprocessningslelektroniken har vi placerat i en separat enhet. Men till skillnad från tidigare har vi genom lite "tekniskt trolleri" lyckats få till hela 3 meters avstånd mellan kamerasensorn och DSP-enheten. Dessutom är DSP-enheten inbyggd i ett litet skal vilket gör att hela lösningen utan problem kan gömmas i stort sett var som helst. Kabeln är dessutom endast någon millimeter tjock för att inte skapa problem vid inbyggnad. Läs mer om denna fantastiska bedrift genom att klicka på bilden.2012-11-14
Warning: Missing argument 6 for pagination(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/default.php on line 425 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/default.php on line 41 Föregående sida - Sida 1 av 3     25 nyheter - Nästa sida
Kom och se unikt material från före detta DDR och "Kalla kriget" samt modern spionteknik!
Acquris är stolt sponsor av Spioner!-utställningen på Aeroseum i Göteborg!
Titta på våra unika OEM-produkter!
Missa inte våra mikrokameror!
Acquris unika Värmekamera

Warning: Missing argument 6 for product_news(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/security/index.php on line 118 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/default.php on line 1174 Warning: Missing argument 7 for product_news(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/security/index.php on line 118 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/default.php on line 1174
Produktnyheter
ACQ-FLCW3800LM-CREET6

ACQ-FLCW3800LM-CREET6

En av våra nya ljusstarka ficklampor som medger otroligt mycket ljus i ett litet format. Givetvis kan ljusstrålen också zooma ljusstrålen, från en kägla på 100° ned till en fokuserad kägla på ca. 10°


ACQ-VID-BALUN-BAL-HD

ACQ-VID-BALUN-BAL-HD

Spara tid och pengar med våra nya balanserade CCTV Video Baluner med medger att en videosignal kan överföras via vanliga partvinnade nätverkskablar, typ CAT5 och CAT6. Genom sin konstruktion så kan även HD (720p) signaler överföras up till 300 meter i en bra design.


visa tuttarna

visa tuttarna

I vår serie med helt nya fordonskameror erbjuder vi mycket bra kameror till rimliga priser för montering antingen i eller untanpå ett fordon. ACQ-CARCAM1 håller givetvis IP68 tätning vilket gör att den kan monteras på båda sätten. Den höga upplösningen gör att den vida bildvinkeln kan utnyttjas helt.


ACQ-CARCAM6

ACQ-CARCAM6

I vår serie med helt nya fordonskameror erbjuder vi mycket bra kameror till rimliga priser för montering antingen i eller untanpå ett fordon. ACQ-CARCAM6 håller givetvis IP68 tätning vilket gör att den kan monteras på båda sätten men då vi också har IR-LED för nattseende i kameran, är den mera avsedd för placering på karossen. IR-LED gör att kameran även fungerar i totalt mörker. Den höga upplösningen gör att den vida bildvinkeln kan utnyttjas helt.


ACQ-FLUV390NM-5W

ACQ-FLUV390NM-5W

En av våra nya ficklampor med UV som medger otroligt mycket ljus i ett litet format.


NOOBE WAS HERE

NOOBE WAS HERE

NOOBE WAS HERE NOOBE WAS HERE NOOBE WAS HERE NOOBE WAS HERE NOOBE WAS HERE NOOBE WAS HERE NOOBE WAS HERE NOOBE WAS HERE NOOBE WAS HERE NOOBE WAS HERE


ACQ-CARCAM2

ACQ-CARCAM2

I vår serie med helt nya fordonskameror erbjuder vi mycket bra kameror till rimliga priser för montering antingen i eller untanpå ett fordon. ACQ-CARCAM2 håller givetvis IP68 tätning vilket gör att den kan monteras på båda sätten. Den höga upplösningen gör att den vida bildvinkeln kan utnyttjas helt.


ACQ-FLUV420NM-3W

ACQ-FLUV420NM-3W

En av våra nya ficklampor med UV som medger otroligt mycket ljus i ett litet format.


ACQ-HUNTCAM-1080p-GPRS

ACQ-HUNTCAM-1080p-GPRS

Idag finns det flera varianter av Åtelkameror eller som vi säger, Hunting Cameras/Jakt kameror. Vi släppte för flera år sedan en version med 1080p upplösning, dock inte 1920 utan 1280. Idag är vi framme vid 19020 x 1080p i 30 bilder/sekund samtidigt som vi kan fotografera upp till 5 bilder i serie med 12MP upplösning. Vår ny ACQ-HUNTCAM-1080p-GPRS är idag en av marknadens mest avancerade automatiska kamerasystem för viltfotograferng. ACQ-HUNTCAM-1080p-GPRS kan inte bara skicka bilder via MMS utan även via E-post filmer i SVGA upplösning. ACQ-HUNTCAM-1080p-GPRS kan spännas fast på en trädstam och filmar rörelser framför kameran, oavsett dag eller natt. På natten används de inbygga osynliga IR-LED'arna med en räckvidd på upp till 25 meter. Batteriet räcker i upp till 6 månader!


ACQ-MD100

ACQ-MD100

Vår standard metalldetektor som kan användas både för att avsöka om individer bär olämpliga metallföremål eller om det finns mågra föremål med metall där det inte borde finnas. Detektorn är mycket enkel att handha med bara en knapp


ACQ-CARCAM3

ACQ-CARCAM3

I vår serie med helt nya fordonskameror erbjuder vi mycket bra kameror till rimliga priser för montering antingen i eller untanpå ett fordon. ACQ-CARCAM3 håller givetvis IP68 tätning vilket gör att den kan monteras på båda sätten. Den höga upplösningen gör att den vida bildvinkeln kan utnyttjas helt.


ACQ-MD200PIN

ACQ-MD200PIN

Vår pin-point metalldetektor som kan användas för att detaljavsöka ett område. Den högsta känsligheten finns i spetsen vilket gör att denna detektor enkelt kan peka ut bugg eller en för att detaljavsöka ett område.