Välkommen till Acquris Development Security - Övervakningskamera, Kamerasystem, Processkameror, Tillverkare, Hyra, IMATERA - Acquris Media & Security


Covert Custom Shop


Ibland kan det krävas en anpassning för att uppnå resultat.


För att använda dolda kameror för bevisinsamling, finns det många produkter från Kina och Taiwan på marknaden. Tyvärr blir de relativt värdelösa om de "står ut" därför att designen skiljer sig markant från det som vi använder i Sverige/Europa.
Att dölja en kamera i en hållare för pappersnäsdukar, väcker ingen direkta misstankar i Asien. Där hör det till att företagen erbjuder kunderna pappersnäsdukar. I Europa och framförallt i Skandinavien är de dock inte lika diskreta eftersom här är de ovanliga. Med andra ord, här blir produterna inte längre "covert".

Att montera dolda kameror och video/ljud-inspelare kräver både påhittighet och skicklighet.
Därför visar vi här nedan några exempel på vad man kan bygga in kameror i, t.ex. en väggklocka från Ikea, i en optisk brandvarnare, eller varför inte som vi gjorde i demonstrationssyfte till polisen, i en snusdosa.

Givetvis visar vi inte de skarpa produkter som vi tillverkat till våra kunderna, det vore att förta det hela. Men här ger vi några idéer.

Om ni har ett behov av att bygga in en spion-kamera, dolda inspelare, mikrofoner, etc i något "vanligt" föremål, tveka inte att kontakta oss.

Vi gör jobbet med full diskretion till ett vettigt pris!Föregående sida - Sida 1 av 1     7 produkter

Dolda kameror
Brandvarnare

Brandvarnare

Pris: Ring för offert

Exempel på vår möjlighet att bygga in dolda/spion kameror och dolda video-inspelare i standardprodukter, här i en vanlig optisk rökdetektor..


Dolda kameror
Eluttag

Eluttag

Pris: Ring för offert

Exempel på vår möjlighet att bygga in dolda/spion kameror och dolda videoinspelare i standardprodukter, här i et vanligt eluttag.


Dolda kameror
Lampfot

Lampfot

Pris: Ring för offert

Exempel på vår möjlighet att bygga in dolda/spion kameror och dolda video-inspelare i standardprodukter, här i en vanlig lampfot..


Dolda kameror
Snusdosa

Snusdosa

Pris: Ring för offert

Detta är ett exempel på vår förmåga att bygga in en dold, spion kamera och en väl dold spion video inspelare, här i en standard Granit snusdosa.


Dolda kameror
Tavelram

Tavelram

Pris: Ring för offert

Exempel på vår möjlighet att bygga in dolda/spion kameror och dolda videoinspelare i standardprodukter, här i en vanlig tavelram.


Dolda kameror
Väggklocka

Väggklocka

Pris: Ring för offert

Exempel på vår möjlighet att bygga in dolda/spion kameror och dolda video-inspelare i standardprodukter, här i en standard IKEA väggklocka.


Dolda kameror
Väggklocka vit med fjärrkontroll

Väggklocka vit med fjärrkontroll

Pris: Ring för offert

Exempel på vår möjlighet att bygga in dolda/spion kameror och dolda video-inspelare i standardprodukter, här i en standard väggklocka från Clas Ohlson.


Föregående sida - Sida 1 av 1     7 produkter
Kom och se unikt material från före detta DDR och "Kalla kriget" samt modern spionteknik!
Acquris är stolt sponsor av Spioner!-utställningen på Aeroseum i Göteborg!
Titta på våra unika OEM-produkter!
Missa inte våra mikrokameror!
Acquris unika Värmekamera

Warning: Missing argument 6 for product_news(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/security/index.php on line 118 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/default.php on line 1174 Warning: Missing argument 7 for product_news(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/security/index.php on line 118 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/default.php on line 1174
Produktnyheter
ACQ-CARMON-TFT7

ACQ-CARMON-TFT7

I vår nya serie med bilkameror erbjuder vi denna 7" skärm. Hög upplösning och bra ljusstyrka gör att skärmen fungerar utmärkt i bilen, bussen eller valfrit annat fordon. Dubbla ingångar


ACQ-MD200PIN

ACQ-MD200PIN

Vår pin-point metalldetektor som kan användas för att detaljavsöka ett område. Den högsta känsligheten finns i spetsen vilket gör att denna detektor enkelt kan peka ut bugg eller en för att detaljavsöka ett område.


ACQ-VID-BALUN-BAL-HD

ACQ-VID-BALUN-BAL-HD

Spara tid och pengar med våra nya balanserade CCTV Video Baluner med medger att en videosignal kan överföras via vanliga partvinnade nätverkskablar, typ CAT5 och CAT6. Genom sin konstruktion så kan även HD (720p) signaler överföras up till 300 meter i en bra design.


ACQ-VID-BALUN-BAL

ACQ-VID-BALUN-BAL

Spara tid och pengar med våra nya balanserade CCTV Video Baluner med medger att en videosignal kan överföras via vanliga partvinnade nätverkskablar, typ CAT5 och CAT6. Genom sin konstruktion så kan signaler och matningssänningen överföras upp till 600 meter i en bra design.


ACQ-FLUV420NM-3W

ACQ-FLUV420NM-3W

En av våra nya ficklampor med UV som medger otroligt mycket ljus i ett litet format.


ACQ-CARCAM4

ACQ-CARCAM4

I vår serie med helt nya fordonskameror erbjuder vi mycket bra kameror till rimliga priser för montering antingen i eller untanpå ett fordon. ACQ-CARCAM4 håller givetvis IP68 tätning vilket gör att den kan monteras på båda sätten. Den höga upplösningen gör att den vida bildvinkeln kan utnyttjas helt.


ACQ-CARCAM3

ACQ-CARCAM3

I vår serie med helt nya fordonskameror erbjuder vi mycket bra kameror till rimliga priser för montering antingen i eller untanpå ett fordon. ACQ-CARCAM3 håller givetvis IP68 tätning vilket gör att den kan monteras på båda sätten. Den höga upplösningen gör att den vida bildvinkeln kan utnyttjas helt.


ACQ-HUNTCAM-1080p-GPRS

ACQ-HUNTCAM-1080p-GPRS

Idag finns det flera varianter av Åtelkameror eller som vi säger, Hunting Cameras/Jakt kameror. Vi släppte för flera år sedan en version med 1080p upplösning, dock inte 1920 utan 1280. Idag är vi framme vid 19020 x 1080p i 30 bilder/sekund samtidigt som vi kan fotografera upp till 5 bilder i serie med 12MP upplösning. Vår ny ACQ-HUNTCAM-1080p-GPRS är idag en av marknadens mest avancerade automatiska kamerasystem för viltfotograferng. ACQ-HUNTCAM-1080p-GPRS kan inte bara skicka bilder via MMS utan även via E-post filmer i SVGA upplösning. ACQ-HUNTCAM-1080p-GPRS kan spännas fast på en trädstam och filmar rörelser framför kameran, oavsett dag eller natt. På natten används de inbygga osynliga IR-LED'arna med en räckvidd på upp till 25 meter. Batteriet räcker i upp till 6 månader!


visa tuttarna

visa tuttarna

I vår serie med helt nya fordonskameror erbjuder vi mycket bra kameror till rimliga priser för montering antingen i eller untanpå ett fordon. ACQ-CARCAM1 håller givetvis IP68 tätning vilket gör att den kan monteras på båda sätten. Den höga upplösningen gör att den vida bildvinkeln kan utnyttjas helt.


ACQ-MDVR120NV

ACQ-MDVR120NV

Detta vårt helt nya bilkamerasystem med flera unika egenskaper. Bildvinkeln är 160° på den vanliga kameran men vi har dessutom byggt in en extra kamera. Denna har den unika egenskapen att den precis som en värmekamera kan se igenom mörker och dimma.


ACQ-MD100

ACQ-MD100

Vår standard metalldetektor som kan användas både för att avsöka om individer bär olämpliga metallföremål eller om det finns mågra föremål med metall där det inte borde finnas. Detektorn är mycket enkel att handha med bara en knapp


får jag smeka bävern

får jag smeka bävern

Vår kraftfullaste fristående jammer med hela 35 watt uteffekt. Som standard levereras den med följande band: CDMA, GSM, DCS, 3G, GPS, Wifi2,4, VHF, UHF, 4G, 4GLte, Lojack, 315MHz, 433MHz och 868MHz men fler band kan beställas, t.ex. BT, BTLte, Wifi5,0, etc. Utnivån på vardera frekvensband kan justeras mellan 0~100% uteffekt för att erhålla optimal funktion och täckning. Räckvidd, upp till 100m men är starkt beroende på den utstörda signalens effekt.