ACQ-PROGLASS-HD - Övervakningskamera, Kamerasystem, Processkameror, Tillverkare, Hyra, IMATERA - Acquris Media & Security
Tillbaks till Allt-i-ett inspelare

ACQ-PROGLASS-HD

Pris:

2980 SEK
€351 / $489
exkl moms

Hyrespris:

238 SEK
€28 / $39
exkl moms

Dag 2 och framåt:
179 SEK
€21 / $29
exkl moms

Lagerstatus: BeställningsvaraACQ-PROGLASS-HD - Med erfarenheterna från vår förra modell, ACQ-BUSINESS-GLASS-REC-720p, har vi vidareutvecklat modellen och lyckats både förbättra bildkvalité, ljudkvalité och framförallt nästan helt lyckas dölja kameralinsen. Även om man står rakt framför och vet var man skall titta, så är den svårupptäkt!

Beskrivning:


Med erfarenheterna från vår förra modell, ACQ-BUSINESS-GLASS-REC-720p, har vi vidareutvecklat modellen och lyckats både förbättra bildkvalité, ljudkvalité och framförallt nästan helt lyckas dölja kameralinsen. Även om man står rakt framför och vet var man skall titta, så är den svårupptäkt!

Inspelning sker i 1280 x 720 upplösning och med 30 bilder per sekund, progressivt.
Bilderna lagras internt på et 8GB stort minne vilket räcker till ca. 1½ timmes inspelning, samma tid som batteriet räcker.

Till skillnad från i princip alla andra sk. "spionglasögon" på marknaden, har denna mikro DVR kamera ett mycket diskret mikro-USB uttag på understidan och en näst intill "osynlig" knapp. Dessutom har den som sagt en mycket svårupptäkt lins genom att vi placerat linsen bakom ytan på glasögonen. Därmed finns inga "hål" som kan avslöja funktionen.
Det innebär att vår ACQ-PROGLASSES-HD är en "riktig" spionprodukt och verkligen fungerar i skarpa lägen, oavsett om det gäller inbäddade utredare i olika gäng med organiserad brottslighet eller hängivna journalister som vill avslöja makthavare och korrumperade politiker.

Denna kompletta mikro-DVR startas manuellt genom ett diskret tryck på den dold startknappen.

Uppspelning sker genom att ACQ-PROGLASSES-HD kopplas till en dator och de inspelade filerna kan antingen spelas upp direkt från glasögonen eller föras över till datorns hårddisk och därefter spelas upp.

Den interna klockan kan ställas enkelt genom att en fil med namnet "time.txt" sparas i minnet och kan visas som tid och datum eller stängas av.

Dessutom kan ACQ-PROGLASSES-HD även fotografera med upplösningen 1600x1200 samt om man så vill enbart spela in ljud. Ljudinspelningen sker i stereo och är av hög kvalitet. Samplingsfrekvensen är hela 16kHz vilket inte kan räknas som Hi-FI men är helt perfekt för tal.
Dessutom tar ACQ-PROGLASSES-HD upp ljud på flera meters håll vilket gör dem praktiskt användbara.

Filformatet på video är ett standard AVI och kan spelas med nästan alla program i både Windows och Mac-datorer.
Filformatet på ljudet är vanligt WAV och bilderna sparas som JPG, allt för att bli så kompatibelt som möjligt.

Ingående tillbehör:
Praktisk och snygg skyddsväska, instruktion och USB-kabel.

OBS!
Färgen är svart och glasen har styrka 0. Vid enklare synfel kan även optiskt korrekta glasögonglas monteras in.

Här nedan är två filmer som visar inspelningskvalitën samt ljudupptagningsförmågan. Inspelningen skedde genom att musiken spelades upp i "normal samtalston". Klicka på bilderna för att se respektive film
ACQ-PROGLASSES-HD filmar i dagsljus (>600 lux)ACQ-PROGLASSES-HD filmar i lågt ljus (~2 lux)
ACQ-PROGLASSES-HD filmar i dagsljus (>600 lux)ACQ-PROGLASSES-HD filmar i lågt ljus (~2 lux)
Specifikation:


* Typ
Videoinspelare inbyggd i diskreta glasögon

* Funktioner:
Videoinspelning / Fotografering / Ljudinspelare

* Videoinspelningsupplösning:
HD, 1280 x 720p

* Inspelningshastighet:
30 bilder / sekund

* Bildförhållande:
16:9

* Lins:
4,2mm

* Bildvinkel:
62°

* Ljuskänslighet:
1 lux

* Inspelningsformat:
AVI

* Videokodning:
M-JPEG

* Tidsstämpling:
Ja, på bildens övre högra hörn och kan stängas av

* Fotoupplösning:
1600 x 1200

* Bildformat:
JPG

* Ljudstyrd inspelning:
Nej

* Ljudinspelning:
Ja

* Sampling:
16 bitar @ 16kHz

* Ljudformat:
WAV

* Lagringsmedium:
Intern lagring med 8GB (ca. 90 minuter inspelning av video)

* Total lagringstid:
ca. 40MB/min i normalkvalitet

* Anslutningar:
Mini USB 2.0

* Laddningsspänning:
5 volt DC

* Laddningstid:
3-4 timmar

* Inbyggt batteri:
Ja, 350mA Li-Po

* Drifttid:
ca. 90 minuter

* Drivspänning:
3.7VDC

* Strömförbrukning:
0.58W

* Stödjer operativsystem:
Windows Me/2000/2003/XP/Vista, 32 & 64 bit, MAC, Linux

* Mått
166 x 140 x 50 mm

* Vikt
61 gram

Warning: Missing argument 2 for film(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/security/product.php on line 261 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/product.php on line 187

ACQ-PROGLASS-HD - Mycket diskret inspelare för riktig dold användning
Mycket diskret inspelare för riktig dold användningACQ-PROGLASS-HD - Komplett paket med tillbehör
Komplett paket med tillbehörACQ-PROGLASS-HD - Väldold start/stopp/funktionsknapp samt ett diskret mikro-USB uttag för överföring av inspelade filer
Väldold start/stopp/funktionsknapp samt ett diskret mikro-USB uttag för överföring av inspelade filer
Kom och se unikt material från före detta DDR och "Kalla kriget" samt modern spionteknik!
Acquris är stolt sponsor av Spioner!-utställningen på Aeroseum i Göteborg!
Titta på våra unika OEM-produkter!
Missa inte våra mikrokameror!
Acquris unika Värmekamera

Warning: Missing argument 7 for product_news(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/security/product.php on line 280 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/default.php on line 1174
Intressanta produkter
ACQ-WATCH-DVR

ACQ-WATCH-DVR

Som direkt hämtad från James Bonds värld, en "spion-kamera" inbyggd i ett analogt armbandsur. Inbyggd DVR (videoinspelar) med 2GB minne vilket medger flera timmars inspelning. En mikro-DVR med nära realtids VGA-upplöst (640 x 480 @ 15 fps) inspelning av färgvideo. Fungerande klocka och väldold kameralins.


ACQ-UHFbug-Tele1

ACQ-UHFbug-Tele1

En mycket väl dold och kraftfull UHF sändare med över 200 meters räckvidd. Inbyggd i en telegrenplug 6/6. Använder en högkänslig mikrofon från amerikanska Knowles.


ACQ-PICOTX10

ACQ-PICOTX10

En pico-stor trådlöst miniatyr AV-sändare med 100 mW uteffekt för 2.3 GHz och 2.4GHz bandet. Totalt 8 kanaler finns tillgängliga.


ACQ-PICO480T12-A

ACQ-PICO480T12-A

Vi har uppdaterat våra högupplösande picokameror med bland annat förbättrad kapsling, förbättrade linser och breddat inspänningsområdet. ACQ-PICO480T12-A har över 480 TV-linjer och hög ljuskänslighet vilket ger en mycket bra bild, även i dåligt ljus. Denna lins är av teleobjektivtyp med en bildvinkeln 30° och har en pin-hole öppning vilket gör den mycket svårupptäckt, då den kan sitta flera meter bort och trots det läsa normalstor text.


ACQ-PDVR-CAMKITmk2

ACQ-PDVR-CAMKITmk2

Vårt spaningsset med videocamera som enkelt kan döljas i kläderna, vägg eller liknande samt en mini-DVR med inbyggd 2.4" TFT-skärm. Inspelningen sker i MPEG4-format med 640 x 480 bildpunkter och 30 bilder/sekund.


ACQ-PICO8mmFCS

ACQ-PICO8mmFCS

Ytterligare en typ av våra Pico-kameror baserad på CCIQ, gen 2 teknik. Denna modell är utrustad med mikrofon och är tänkt för platt montering där inbyggnadsdjupet är kritiskt. Finns i två versioner, antingen med kretskortet uppåt eller med kretskortet nedåt. Denna version kan också fås med en skyddande kapsling i plast.