ACQ-2CAM-1CAB - Övervakningskamera, Kamerasystem, Processkameror, Tillverkare, Hyra, IMATERA - Acquris Media & Security
Tillbaks till Kabeldistribution

ACQ-2CAM-1CAB

Pris:

1350 SEK
€159 / $221
exkl moms

Hyrespris:

162 SEK
€19 / $27
exkl moms

Dag 2 och framåt:
135 SEK
€16 / $22
exkl moms

Lagerstatus: BeställningsvaraACQ-2CAM-1CAB - Vår ACQ-2CAM-1CAB tillåter att en befintlig analog CCTV kamera ökas ytterligare en kamera utan modifiering av videokabeln. 
Dessutom medger lösningen att bildkvalitén faktiskt förbättras och gör bilden och färgerna stabilare vid långa kablar.

Beskrivning:


Med ny unik teknik kan man nu utöka ett befintligt CCTV-nät med en eller två kameror.

Vår ACQ-2CAM-1CAB består av en sändare som placeras i anslutningen till en befintlig kamera samt en mottagre som placeras vid inspelaren och tillåter att en befintlig analog CCTV kamera ökas med ytterligare en kamera utan modifiering av videokabelnätet.

Dessutom medger lösningen att bildkvalitén faktiskt förbättras och gör bilden och färgerna stabilare vid långa kablar.

Installationen av ACQ-2CAM-1CAB i 8 enkla steg:
1. Sändaren monteras vid en existerande kameran i närheten där den nya kameran skall sättas upp och ansluts antingen till kamerans strömförsörjning (förutsatt 12 volt samt att befintlig nätdel orkar driva både kamera och sändare samt ny kamera) eller via den ingående nätadaptern.
2. En kabel ansluts till den befintliga videokameran och kopplas in på sändarens videoingång.
3. En ny kabel dras från sändarens V+ ingång till den nya kameras som antingen kan drivas via den ingående nätadaptern (förutsätter att strömförbrukningen inte överstiger 200 mA) eller via en ny nätadapter.
4. Sändaren kopplas in på den befintliga videokabeln.

5. På mottagarsidan ansluts mottagaren till den medföljande nätadaptern (eller befintlig 12V nätadapter).
6. Därefter ansluts mottagaren till den befintliga videokabeln.
7. Mottagarens videoutgång ansluts till inspelarens videoingång för den "gamla" kameran varefter ytterligare en kabel dras från mottagarens V+ utgång till en annan av inspelarens lediga videoingångar.
8. Bildens kvalitet kan dels justeras på sändaren (nya kamerans ljusstyrka) samt på mottagaren (kompensation för existerande kabellängd).

Totalt tar en inkoppling av en extra kamera bara 5-10 minuter då i stort sett ingen extra kabeldragning krävs (mer än mellan nya kamerans position till den existerande kamerans position).
På mottagarsidan krävs endast ett par minuters inkoppling innan allt är uppe och snurrar.
Oftas kan därför inkoppling av nya kameror vid användning av befintlig infrastruktur göras på 10-15 minuter beroende på den nya kamerans position.
Detta skall alltså jämföras med framdragning av videokabel samt eventuell strömförsörjning till en ny kamera som kan ta åtskilliga timmar, ibland en hel arbetsdag beroende på hur platsen ser ut.
Därför räknas kostnaden av en ACQ-2CAM-1CAB hem redan vid relativt korta avstånd.
Dessutom möjliggör vår teknik att inkoppling kan göras även på K-märkta platser med kraftiga väggar då inga nya kablar behöver dras samt där en trådlös lösning inte fungerar eller fungerar dåligt. I och med det skall vi heller inte glömma att konstruktionen blir lika avlyssningsskyddad som en befintlig lösning eftersom lösningen inte är trådlös.
Men om en trådlös lösning finns, kan ACQ-2CAM-1CAB göra att två kameror kan dela på samma trådlösa videokanal, alltså krävs ingen extra videokanal för inkoppling av ytterligare en kamera.

Bara för att nämna några användningsområden...Specifikation:


* Typ:
Kamera-mux för två kameror via en 75Ω videokabel

* Teknink
Egenutvecklad, pat.pending

* Anslutningar:
RCA (Video)
2.1mm DC plug (kraftmatning)

* Kontroller:
Signaljustering på både sändare och mottagare

Sändare
* Video ingång:
1.0V p-p (75Ω)

* Drivspänning:
12 volt

* Strömförbrukning:
50 mA

* Effektförbrukning:
0.6W

* Drifttemperatur:
0° ~ 40°C

Mottagare
* Video utgång:
1.0V p-p ± 0.2V (75Ω)

* Drivspänning:
12 volt

* Strömförbrukning:
130 mA

* Effektförbrukning:
1.6W

* Drifttemperatur:
0° ~ 40°C

* Inkluderade tillbehör:
Nätadapter, Kabelförgrening 1:4, Instruktion

OBS!
Storleken är densamma på både sändare och mottagare.
I vikten anger den första siffran sändaren och den andra motagarens vikt.

* Mått
94 x 76 x 31 mm

* Vikt
165 & 177 gram

Warning: Missing argument 2 for film(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/security/product.php on line 261 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/product.php on line 187

ACQ-2CAM-1CAB - Och sändare och mottagre från andra hållet
Och sändare och mottagre från andra hålletACQ-2CAM-1CAB - ACQ-2CAM-1CAB levereras som par med sändare och mottagare tillsammans med nätadapter. Dessutom ingår en "kabel split" vilket gör att en extra drivning inte behövs för den extra kameran
ACQ-2CAM-1CAB levereras som par med sändare och mottagare tillsammans med nätadapter. Dessutom ingår en "kabel split" vilket gör att en extra drivning inte behövs för den extra kameran
Kom och se unikt material från före detta DDR och "Kalla kriget" samt modern spionteknik!
Acquris är stolt sponsor av Spioner!-utställningen på Aeroseum i Göteborg!
Titta på våra unika OEM-produkter!
Missa inte våra mikrokameror!
Acquris unika Värmekamera

Warning: Missing argument 7 for product_news(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/security/product.php on line 280 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/default.php on line 1174
Intressanta produkter
ACQ-SDI2-TRANS

ACQ-SDI2-TRANS

Vår nyaste ACQ-SDI2-TRANS medger längre kablage för HD-SDI än vad som annars är möjligt. Med ACQ-SDI2-TRANS kan en HD-SDI förbindelse förlängas till över 250 meter. Stöder alla upplösningar och bildtakter upp till 1920 x 1080p @ 30 bPS


ACQ-VID-BALUN-BAL-HD

ACQ-VID-BALUN-BAL-HD

Spara tid och pengar med våra nya balanserade CCTV Video Baluner med medger att en videosignal kan överföras via vanliga partvinnade nätverkskablar, typ CAT5 och CAT6. Genom sin konstruktion så kan även HD (720p) signaler överföras up till 300 meter i en bra design.


ACQ-1WL-REC

Trådlös bildöverföring av en videosignal till en mottagare som både har inspelning samt en komposit videoutgång. Enheten arbetar digitalt vilket gör den svåravlyssnad. Räckvidden är ca 150m fri sikt.


ACQ-1WL-USB

Trådlös bildöverföring av en videosignal till en mottagare som anluts till en USB-port. Enheten arbetar digitalt vilket gör den svåravlyssnad. Räckvidden är ca 150m fri sikt.


ACQ-4CAM-1CAB

ACQ-4CAM-1CAB

Vår nyaste ACQ-4CAM-1CAB tillåter att en befintlig analog CCTV kamera ökas med ytterligare TRE! kameror utan modifiering av videokabeln. Dessutom medger lösningen att bildkvalitén faktiskt förbättras och gör bilden och färgerna stabilare vid långa kablar.


ACQ-TRX44CH-2W

ACQ-TRX44CH-2W

Ett kraftfullt trådlöst AV-kit med en 2 watts sändare och mottagare för 2,4GHz bandet. Totalt 8 kanaler finns tillgängliga via DIP-switchar