ACQ-MDVRS360G-FHD - Övervakningskamera, Kamerasystem, Processkameror, Tillverkare, Hyra, IMATERA - Acquris Media & Security
Tillbaks till Fordonsmonterad inspelning

ACQ-MDVRS360G-FHD

Pris:

ACQ-MDVRS360G-FHD - Med denna kamera har vi lagt till ytterligare en kamera och dessutom ökat bildvinkeln. Detta är räddaren i nöden för alla som någon gång råkat ut för eller nästan råkat ut för en olycka med en bildrulle eller bara en annan bilist, fotgängare eller cyklist. Ni vet, de gånger ord står mot ord och motparten har med sig vittnen som gärna ljuger så näsan nästan blir blå. Detta är ett helt opartiskt vittne som duger utmärkt i bevishänseende. En helautomatisk "svarta lådan" för bil, buss eller lastbil. Mycket enkel att installera på någon minut, utan tidigare erfarenhet.

Beskrivning:


Med denna kamera har vi lagt till ytterligare en kamera och dessutom ökat bildvinkeln. Detta är räddaren i nöden för alla som någon gång råkat ut för eller nästan råkat ut för en olycka med en bildrulle eller bara en annan bilist, fotgängare eller cyklist. Ni vet, de gånger ord står mot ord och motparten har med sig vittnen som gärna ljuger så näsan nästan blir blå. Detta är ett helt opartiskt vittne som duger utmärkt i bevishänseende. En helautomatisk "svarta lådan" för bil, buss eller lastbil.

Monteringen är mycket enkel då kameran helt enkelt fästs med den medföljande sugkoppen. Den andra kameran fästs antingen med tejp eller skruvas fast bakom bakrutan och ansluts därefter till huvudenheten. Därefter ansluts billaddaren till cigarettändaruttaget och installationen är klar.
Rädd för att enheten blir stulen, inga problem. Huvudenheten lossas från rutan genom att lossa sugkoppen.

Enheten har en inbyggd kamera som videofilmar vägen framför bilen med en vinkel på 260° och den andra kameran filmar med en bildvinkel på 130°. ACQ-MDVRS360G-FHD spelar även in ljudet i kupén, en funktion som kan stängas av eller sättas på med en enkel knapptryckning.

Enheten saknar GPD men har 3 stycken inbyggda acceleratorer som känner av rörelser i tre dimensioner (X, Y och Z).

All inspelning av både videobilder och accelerationsdata sparas på ett MikroSD-kort på upp till 32 GB.

All inspelad information tidsstämplas med aktuell tid och datum.
Den inspelade bilden sparas i full HD i MOV-format och kodas med H.264 algoritm (samma som Blueray) vilket gör bildkvalitén mycket hög. Materialet kan även sparas ner i en AVI-fil som kan användas i bevissyfte.Specifikation:


* Typ:
"Svart låda" till bil

* Kamera:
2 stycken, fronttittande och bakåtseende.

* Kameraupplösning:
1920 x 720 + 1920 x 720

* Inspelad upplösning:
1920 x 720

* Bildtakt, inspelning:
30 bilder/sekund

* Inspelning:
Beror på storlek på minneskort

* Ljuskänslighet:
0.1 lux

* Bildvinkel:
270° + 130°

* Kamerarotation:
Vertikal, 65°

* Inbyggd skärm:
2.4" TFT färg LCD

* Positionering:
Nej

* G-sensor:
3 stycken accelerometrar (X, Y, och Z)

* Ljudinspelning:
Inbyggd högkänslig mikrofon

* Minneslagring:
TF-kort på upp till 32GB

* Menyer:
Via display

* Eventinspelning:
Via G-sensor

* Matningsspänning:
10,5 volt till 15 volt

* Inbyggt batteri:
Li-Ion, 800mAh

* Drifttemperatur:
-20°~60°

* Batteriövervakning:
Ja

* Filskydd:
Nej

* Analysprogram:
Nej

* Filsystem:
MOV med H.264 kodning

* Mått
110 x 75 x 27 mm

* Vikt
130 gram

Warning: Missing argument 2 for film(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/security/product.php on line 261 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/product.php on line 187

ACQ-MDVRS360G-FHD - En stor display visar både alla inställningar samt visar bilden från kameran
En stor display visar både alla inställningar samt visar bilden från kameranACQ-MDVRS360G-FHD - ACQ-MDVRS360G-FHD tillsammans med de ingående tillbehören. Från vänster finns HDMI kabel, USB-kabel, AV-kabel samt billaddaren
ACQ-MDVRS360G-FHD tillsammans med de ingående tillbehören. Från vänster finns HDMI kabel, USB-kabel, AV-kabel samt billaddaren
Kom och se unikt material från före detta DDR och "Kalla kriget" samt modern spionteknik!
Acquris är stolt sponsor av Spioner!-utställningen på Aeroseum i Göteborg!
Titta på våra unika OEM-produkter!
Missa inte våra mikrokameror!
Acquris unika Värmekamera

Warning: Missing argument 7 for product_news(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/security/product.php on line 280 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/default.php on line 1174
Intressanta produkter
ACQ-PARKCAM2-RVCMS

ACQ-PARKCAM2-RVCMS

I vår serie med fordonskameror har vi tagit fram en helt ny typ av backkamera/parkeringskamera med både hög upplösning, IP68 klassning samt inbyggda OCH justerbara parkeringslinjer. Denna lilla kamera har 420 TV-linjer och hög ljuskänslighet vilket ger en bra bild, även i dåligt ljus samt dessutom inbyggda högintensiva vita LED.


ACQ-CARCAM3

ACQ-CARCAM3

I vår serie med helt nya fordonskameror erbjuder vi mycket bra kameror till rimliga priser för montering antingen i eller untanpå ett fordon. ACQ-CARCAM3 håller givetvis IP68 tätning vilket gör att den kan monteras på båda sätten. Den höga upplösningen gör att den vida bildvinkeln kan utnyttjas helt.


ACQ-PARKCAM4

ACQ-PARKCAM4

I vår serie med mikrokameror har vi tagit fram en backkamera/parkeringskamera med både hög upplösning och IP68 klassning. Denna lilla mikro-kamera har 480 TV-linjer och hög ljuskänslighet vilket ger en mycket bra bild, även i dåligt ljus.


ACQ-MDVRS120GGPS-FHD

ACQ-MDVRS120GGPS-FHD

Nu har vi uppgraderat vår tidigare bilkamera och gjort åtskilliga förbättringar. Detta är räddaren i nöden för alla som någon gång råkat ut för eller nästan råkat ut för en olycka med en bildrulle eller bara en annan bilist, fotgängare eller cyklist. Ni vet, de gånger ord står mot ord och motparten har med sig vittnen som gärna ljuger så näsan nästan blir blå. Detta är ett helt opartiskt vittne som duger utmärkt i bevishänseende. En helautomatisk "svarta lådan" för bil, buss eller lastbil. Mycket enkel att installera på någon minut, utan tidigare erfarenhet.


ACQ-CARBLACKBOX-2CAM

ACQ-CARBLACKBOX-2CAM

Detta är räddaren i nöden för alla som någon gång råkat ut för eller nästan råkat ut för en olycka med en bildrulle. En helautomatisk "svarta lådan" för bil, buss eller lastbil. Installeras på 10 minuter utan tidigare erfarenhet.


ACQ-CARCAM5

ACQ-CARCAM5

I vår serie med helt nya fordonskameror erbjuder vi mycket bra kameror till rimliga priser för montering antingen i eller untanpå ett fordon. ACQ-CARCAM5 håller givetvis IP68 tätning vilket gör att den kan monteras på båda sätten men då vi också har IR-LED för nattseende i kameran, är den mera avsedd för placering på karossen. IR-LED gör att kameran även fungerar i totalt mörker. Den höga upplösningen gör att den vida bildvinkeln kan utnyttjas helt.