Ljudanalys - Övervakningskamera, Kamerasystem, Processkameror, Tillverkare, Hyra, IMATERA - Acquris Media & Security

Ljudanalys

Pris:

9000 SEK
€1059 / $1475
exkl moms

Ljudanalys - I vårt ljudlabb kan vi utföra de flesta typer av ljudanalyser, från tvättning av telefonavlyssning, bortfiltrering av gatubrus till hydrofonanalys, mm.

Beskrivning:


I vårt ljudlabb kan vi utföra de flesta typer av ljudanalyser, från tvättning av telefonavlyssning, bortfiltrering av gatubrus till hydrofonanalys, mm.

Som exempel kan vi från en hydrofonfil oftast ta fram typ av fartyg, antal propellrar, antal propellerblad på varje propeller, varvtal, propelleraxelsfel, typ av framdrivning, etc.

Vi hanterar de flesta ljudfilformat och kan för det mesta filtrera fram tal eller annan väsentlig information från ibland mycket dåliga utgångspunkter.

För en fast kostnad på 4500 SEK kan vi göra en snabbanalys där vi gör en första estimering vad vi kan få fram men notera:
En "Snabbanalys" inte ger ett resultat, endast information om vad som kommer att kunna fås fram.
För att erhålla ett resultat, måste en "komplett" ljudanalys göras.

Alternativet "Snabbanalys" bör m.a.o väljas om man är osäker på om materialet håller den tekniska kvalitén för att kunna generera ett resultat.
Betalningen av en "Snabbanalys" räknas sedan tillgodo om en "komplett" ljudanalys utförs direkt anslutning till Snabbanalysen.

Priset för vårt arbete är 9000 SEK/påbörjad 6 timmars period.
Pga. arbetets natur är dock varje arbetspass högst 4 timmar i sträck och max 6 timmar per dag.

För nya kunder gäller direktbetalning redan vid beställningen.
För övrig kunder gäller förskottsbetalning senast samma dag som analysen utföres såvida inget avtal tecknats med oss varvid avtalets betalningsvillkor gäller.Specifikation:


* Stöd för mer än 20 olika filformat
* Samplingsfrekvenser upp till 192 kHz
* Internupplösning på 32 bitar
* Spektralanalys
* Spektralfiltrering i två dimensioner
* Fasanalys och korrigering
för att bara nämna några...

Warning: Missing argument 2 for film(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/security/product.php on line 261 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/product.php on line 187