ACQ-MDVR120NV - Övervakningskamera, Kamerasystem, Processkameror, Tillverkare, Hyra, IMATERA - Acquris Media & Security

ACQ-MDVR120NV

Pris:

9980 SEK
€1174 / $1636
exkl moms

ACQ-MDVR120NV - Detta vårt helt nya bilkamerasystem med flera unika egenskaper.  Bildvinkeln är 160° på den vanliga kameran men vi har dessutom byggt in en extra kamera. Denna har den unika egenskapen att den precis som en värmekamera kan se igenom mörker och dimma.

Beskrivning:


Denna bilkamera är vår nyaste "state-of-art" lösning och har flera unika funktioner.
Dels har den en inbyggd full-HD kamera med 160° bildvinkel men den helt nya funktionen som vi är ensamma om är den inbyggda hybridkameran som medger funktion i både totalt mörker eller dimma. Tack vare att vi byggt in en nattseende kamera och speciella laser-LED som lyser upp vägen framför fordonet med helt osynligt ljus kan vi erbjuda en funktion innan annan har.

Dessa kameror är verkligen räddaren i nöden för alla som någon gång råkat ut för eller nästan råkat ut för en olycka med en bildrulle eller bara en annan bilist, fotgängare eller cyklist. Ni vet, de gånger ord står mot ord och motparten har med sig vittnen som gärna ljuger så näsan nästan blir blå.
Detta är ett helt opartiskt vittne som duger utmärkt i bevishänseende. En helautomatisk "svarta lådan" för bil, buss eller lastbil.

Enhetens inbyggda kameror videofilmar vägen framför fordonet och spelar också in ljudet i kupén, en funktion som kan stängas av eller sättas på med en enkel knapptryckning.

Enheten saknar GPS men har 3 stycken inbyggda acceleratorer som känner av rörelser i tre dimensioner (X, Y och Z) som sparar videoinspelningen i en speciell fil i händelse av en kollision eller hastig inbromsning, allt beroende på hur man ställer in känsligheten.

All inspelning av både videobilder och accelerationsdata sparas på ett MikroSD-kort på upp till 64 GB.

All inspelad information tidsstämplas med aktuell tid och datum.
Den inspelade bilden sparas i full HD i MOV-format och kodas med H.264 algoritm (samma som Blueray) vilket gör bildkvalitén mycket hög. Dessutom kan den enkelt spelas upp på alla moderna datorer men materialet kan även konverteras till AVI-format som kan användas i bevissyfte.

Det finns mycket mera att säga om denna fantastiska enhet. Vi kommer därför försöka göra i ordning en riktig demovideo i början på nästa år.

För bästa funktion skall enheten anslutas till fordonets ODB-uttag. I detta fall så lagras även bilens hastighet tillsammans med videodata. Vidare ansluts centralenheten till fordonets halvljus samt tändningsnyckel vilket ger enheten ytterligare information om bilens funktion. Enheten fungerar dock även utan ODB, halvljus och tändningsnyckelanslutning men då måste alla funktioner väljas manuellt och ingen hastighetsdata lagras

ACQ-MDVR120NV består av fyra delar, en centranenhet som placeras på skyddad plats i fordonet, en bildskärm som används för att kommunicera med centralenheten som visar bilderna från kameran samt en kameraenhet som placeras i fordonets framruta. Dessutom själv LED-lasern som placeras vid fordonets främre registresingsskylt. Därigenom erhålls ett effektiv nattseende som ger över 200 meters räckvidd och mycket bra penetrering av dimma.Specifikation:


* Typ:
"Svart låda" till fordon

* Kamera:
2 stycken

* Kameraupplösning:
1920 x 1080 + 1280 x 1024

* Inspelad upplösning:
1920 x 1080

* Bildtakt, inspelning:
33 bilder/sekund

* Maximal Inspelningslängd:
Beror på storlek på minneskort, max 64GB

* Ljuskänslighet:
0.1 lux, för färgkameran och 0 lux för nattseende

* Visuell distans:
Över 200 meter

* Effektiv motljuskompensation:
0.6 ~ 150 meter

* Bildvinkel:
160° (färgkamera) + 20.8° (Nattseende kamera)

* Laser-LED spridningsvinkel:
27°

* Kamerarotation:
±10°

* Bildskärm:
5" TFT färg LCD, 800 x 480 bildpunkter

* Positionering via GPS:
Nej

* G-sensor:
3 stycken accelerometrar (X, Y, och Z)

* Ljudinspelning:
Inbyggd högkänslig mikrofon

* Minneslagring:
TF-kort på upp till 64GB

* Menyer:
Via display

* Eventinspelning:
Via G-sensor

* Batteriövervakning:
Ja

* Filskydd:
Ja

* Analysprogram:
Nej

* Filsystem:
MOV med H.264 kodning

* Matningsspänning:
9 volt till 36 volt

* Strömförbrukning:
480mA i drift med bildskärm, <3mA i standby

* Inbyggt batteri:
Li-Ion, 500mAh

* Drifttemperatur:
-20°~70°

* Mått
100 x 5.5 x 4.5 mm

* Vikt
230 gram

Warning: Missing argument 2 for film(), called in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/security/product.php on line 261 and defined in /storage/content/21/190421/acquris.se/public_html/lib/product.php on line 187

ACQ-MDVR120NV - Dubbelkamera med dels en vidvinkel ljuskänslig färgkamera samt en unika nattseende kameran som i samarbete med LED-lasern ger en ojämförlig penetrering av mörkret
Dubbelkamera med dels en vidvinkel ljuskänslig färgkamera samt en unika nattseende kameran som i samarbete med LED-lasern ger en ojämförlig penetrering av mörkretACQ-MDVR120NV - Allting ingår i paketet för en komplett installation
Allting ingår i paketet för en komplett installation